Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka 13.9.2004 8:07:22
|
|
|
|
Urša
|
Sicer še nimam izkušenj s tem, ti pa svetujem, da ji adaptirano mleko, pripravljeno z vodo, zmešaš z alpskim in postopoma povečuješ količino alpskega, mogoče se bo pa navadla okusa. So pa pregnani teli otročki, ni kej! ;) Jst bom moji začela dajat razredčeno alpsko mleko še pred 1. letom in upam, da ga bo sprejela, ker je tale prah res drag štos, kot praviš!
|
|
|
|
pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka 13.9.2004 8:34:57
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
tudi naš ne mara alpsko mleko samo zato mu ga dajem vedno s čokolinom ali kaj podobnega in vse poje samega pa ne mara tudi po flaški ne pije več od 5. mes. naprej:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2004 8:40:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka 13.9.2004 9:28:34
|
|
|
|
ČITA
|
Jaz ti bom pa glede pleničk svetovala. Sicer imam sinka, vendar je bil skozi problem s temi pamperskami. Cele noči sem ga previjala, dokler nisem prešla na pleničke FIXIES. To je plenička vredna svojega imena. Ne pa te poljske pamperske ki so en navaden ŠIT (oprosti izrazu). Jaz čez dan uporabljam nemške pamperkse (razlika s poljskimi je očitna), ponoči pa fixies in NITI ENKRAT še ni bil moker. Ko sem pred kratkim preračunavala koliko pridejo pleničke sem prišla do tega rezultata: nemška pampers 56 sit/kom, fixies 66 sit/kom. Torej, če otroka previjem 5x na dan, izgubim 50 sit. To je v enem mesecu 1500 sit, ki pa jih prišparam, če se odpovem eni pijački s kolegico. Zame zelo mala cena, glede na to, da je sinko zadovoljen v svoji plenički. Tako da bom sedaj v celoti prešla na fixies. Tebi mamica pa svetujem, da jih preizkusiš. Dobiš jih v baby centru ali v mullerju (tu so še veliko cenejše). Trenutno jih imajo povsod nekaj v akciji, tako da poskusi. Mislim, da ti ne bo žal. Pa kupi une v vijoličnem paketu, ker imajo elastičen pas in jo lahko tudi bolj zategneš, pa deklice ne bo tiščalo. Če boš preizkusila povej rezultat.
|
|
|
|
pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka 13.9.2004 11:42:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede mleka smo imeli mi iste težave. Ko pa sem mu dala v alpsko mleko kakav, pa je bilo O.K. Tako sedaj že več kot eno leto zjutraj in zvečer pije kakav. Glede pitja in lulanja pa nimamo takih izkušenj. Ima pa jih moja prijateljica, ki ima iste težave kot vi. Pa ni našla nobene rešitve...
|
|
|
|
pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka 13.9.2004 12:28:40
|
|
|
|
Tina15
|
Punce, hvala za nasvete.Torej,gremo po pleničke Fixies,pa zvečer zamešamo kakav v mleko.Potem pa sporočim rezultat. :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
fantekpetrcaaaKatero ime vam je bolj všeč?ian (
13%)
jan (
31%)
primož (
21%)
tim (
35%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!