Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 16:41:07
|
|
|
|
spacey
|
A tema mora bit o računalništvu al kaj? :ups: :)
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 16:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, o čemerkoli, ampak mora bit AKTUALNO:zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 16:45:35
|
|
|
|
spacey
|
Aktualno..hmm... Kaj bolj kot "cunami"...
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 16:50:26
|
|
|
|
morskadeklica
|
Izkoristi svoje znanje, ki si ga nabrala na rr in piši o nosečnosti od spočetja do rojstva. Mislim, da je to za tvojo generacijo kar zanimiva tema. lp
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 16:54:28
|
|
|
|
viva
|
Morskadeklica, ravno sem se spomnila zelo zanimive teme, pa si me prehitela:bravo:. Točno to sem imela jaz v mislih.
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 17:39:59
|
|
|
|
morskadeklica
|
viva telepatija pa tkole a ne
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 19:10:51
|
|
|
|
mami3x
|
hehehe, ribica nov prometni zakon...:)-:)-
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 19:11:57
|
|
|
|
SANDY
|
jao...to je bla pa še moja kolegica prjavljena.. fiša nov prometni zakon..:)-
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 19:30:30
|
|
|
|
ninca
|
o my god...:fis: mi bomo to tut delal...:(...pa se morm tut počas spomnt kva bom pisala...:zmeden2:
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 19:32:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne bi o nosečnosti :zmeden: Fantom itak dogaja, punc to še ne zanima, prfoks je pa itak razred zase. Prometni zakon pa mene ne zanima.
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 20:00:35
|
|
|
|
Primoza
|
Aktualna tema je, kolikšna bo pokojnina, ko jo bomo dobivali in do katerega leta se bo podaljševala delovna doba. Neverjetno koliko govorijo o tem potem ko je bila v trenjih. Tukaj je program za simulacijo teh zadev. http://www.ius-software.si/DVsebine/Pokojnine/Zpiz1.asp
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 20:14:48
|
|
|
|
*daša*
|
jst sm mela o evropskih prestolnicah, moji sošolci pa o potovanjih, glasbi, marihuani:zmeden2:, modi, smrkcih, ženskih morilkah:zmeden2:, avstraliji, hitlerju, ... same nezanimive teme ne?:ups: drugače pa je meni zanimiva tema pogostost imen v sloveniji, al pa mej o potovanju v šanijo(sej si bla v loretu ne?) lp, daša
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 20:18:11
|
|
|
|
spacey
|
Ja ja :fis:ika zaenkrat te še ne zanima, mislim na prometni zakon, čez par let te bo pa še kako zanimal...hehe :)- Kaj je še aktualnega? :zmeden2: Ja tele naravne katastrofe...:zmeden: ...žalostno ampak resnično in proti naravi človeštvo ne more kaj dosti. Je pa tut dost zanimivo tako za fante kot za punce. Lp
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 20:21:15
|
|
|
|
spacey
|
Tale o pogostosti imen je pa tut meni zanimiva tema...ti prilagam še link, kjer lahko izveš koliko jih nosi tvoje ime. :) http://www.stat.si/imena.asp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2005 20:52:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 19.1.2005 20:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, tole o pogostosti imen bi blo zanimivo:) Uf, Fredy pa - NEIN, DANKE! Fuj¨!:hudicek:
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 20.1.2005 12:36:48
|
|
|
|
brbra
|
ojla ribica Glede na to da je inf. moje področje ti predlagam, da naredite raziskavo o spletnih trgovinah v sloveniji. Kaj nudijo, koliko jih je, kako so oblikovane, katere se vam zdijo dobre,......... Je zanimiva tema,pa še po internetu lahko brskate, sploh zate, ker non stop iščeš akcije za nas mamice. Pa malo kritike na naše gigante ne bo škodilo kot so mas, leclerc in ostali, ki imajo premalo denarja da bi vložili vsaj v spletno stran, kaj šele v e- trgovino. Nasploh pa pohvala majnim trgovinicam kot so sonček, infatino, pikapolonica, ki imajo precej kvaliteno narejene stvari :grrr: . Meni izredno zanimiva tema in verjetno bo to tudi diplomska- ko bo :zmeden2: lp barbara
|
|
|
|
pomoč- rabim temo za informatiko 20.1.2005 12:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Zglleda, da danes še ne bo treba povedat kaj mamo. Ker mamo skupaj cel razred in mi potem ne delamo:) Bom pa verjetno naredila kar o Španiji, ker imam fotke, ker je treba baje 3000 besed narest:ups:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?