babkaa
|
joj, joj.... meni se bo počasi zmešalo, otrok je star 3,5 mesecev, krči skoz celi dan, skoz ga mam na rokah, celi dan sem samo z njim, naret ne morem čist nič, ne morem niti kave v miru spit... probala sem že vse - hrane, kapljice. Danem sma bla pri zdravniku, pa ne zaradi krčov, zelo slabo je, saj poje 180 ml, ampak to je celi postopek, dvakrat potegne in se začne jokat, zvijat, v tebuhu mu krulli in koda mu mleko nevem kam teče, malo počakam mu dam dudo se umiri in nato spet isto, 50 ml je 20 min, groza, no in potem z takim postopkom poje vse, ampak nevem če je to normalno da se otrok joče ko je... kot bi ga nekaj bolelo, ampak otrok je lačn ker ful potegne pol pa se začne jokat. sem zamenjala flaško, dala manjši cucl, večji cucl, sem dala mleko za alergijo na mleko pa nič, celo vodo sem mu začela kupovat pa nič boljše, jaz res nevem več kaj naj naredim. zdravnica je rekla, da se otrok normalno razvija, je polni planice in da ne vidi da bi z njim blo kaj narobe... je rekla naj jutri pridema tja z flaško jest, da bi ona to vidla (finta je da včasih pa lepo je)... je rekla, da na ultrazvok nebi pošiljala ker so zdaj bolnišnice ful polne in boma nekaj ziher tam staknila... nevem, res nevem kaj naj več naredim oz. je to pač normalno in pač otrok tak čudno
|