Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pomoč, nasvet ali le tolažba 20.1.2006 9:11:06
|
|
|
|
suzugov
|
pred kratkim sem odkrila tale forum. sem zelo navdušena nad njim in vidim, da nisem osamljen primer. ker vidim, da ste zelo izkušene, vam pišem in upam vsaj na kakšno tolažbo ali nasvet, da se končno neham smilit sama sebi... pred 9m sem nehala jesti pilule in po 6m sva se odločila, da poskusima. torej od takrat je je cca. 3m nazaj. vedela sem, da ne bo ratalo kar iz prve. no, ampak trenutno me nervira še ena zadeva: od prenehanja jemanja tabletk, mi pada pritisk, opažam, da mi srce neenakomerno bije (bila na ekg in je bilo vse ok), v decembru sem imela 14 dni dolgo (prvi teden se je pojavljal le rjav izcedek, v drugem tednu pa je bila normalno rdeča), od takrat pa vse do danes pa me nenormalno bolijo prsi (kot teden pred vsako , sem že mislila, da bo). ta mesec sem imela zadnji dan pred 14 dnevi, po tistem spet enodnevno rahlo krvavitev, pred 3 dnevi zopet, danes pa sem se celo zbudila z ... ti znaki me sedaj morijo bolj kot dejstvo, da je spet prišla...prehitro... zelo me skrbi. sem sicer v pon. naročena pri gineku, ampak do takrat je še tako zeeeelo daleč... prosim za kakšen komentar...
|
|
|
|
RE: pomoč, nasvet ali le tolažba 20.1.2006 9:44:37
|
|
|
|
inja2
|
dobrodošla med nami suzugov tele tvoje krvavtive so res malo nenavadne, kaj posebnega ti nimam za svetovati, mislim da bo najbolje, da počakaš da boš videla kaj ti bo rekel ginekolog sicer, ti pa želim, da se ti to čimprej uredi in da boš kmalu srečka lp, m
|
|
|
|
RE: pomoč, nasvet ali le tolažba 20.1.2006 10:28:57
|
|
|
|
Ocenia
|
Jest mislm da je to normalno. Tud sama sem nehala sept. jest KT, pa da sploh ne govorim o . Zelo pogoste, močne, boleče, trajajoče... Sedaj se stanje nekoliko umirja. Bila sem pri G in je rekla, da je to čisto normalno. Hormoni se moraj vzpostaviti na prvotno mesto itd.... Če si pa jedla KT dalj časa, potem pa sploh nimaš kaj za skrbet... No, tako jaz mislim, več pa ti bo povedala G. Meni je samo rekla, da je potrebno da se hormoni zopet prilagodijo Lp
|
|
|
|
RE: pomoč, nasvet ali le tolažba 20.1.2006 10:54:11
|
|
|
|
suzugov
|
hvala obema... KT sem res jedla cca. 7 let in nikoli mi G. ni niti enkrat svetovala naj naredim kakšno 'čistilno' pavzo... ko sem bila še under 20 mi to niti ni padlo na pamet, pomembno je bilo samo, da sem zaščitena, da ne bi prišlo do nepotrebne zanositve... zdaj pa, ko si to s fantom oba zelo zelo želiva in sem tako jaz kot on pripravljena na tako velik korak, pa imam nek srhljiv občutek, da zaradi dolgoletnega jemanja KT to le ne bo tako enostavno... čeprav G. pravi, da niso tako škodljive, bla bla... res upam, da je vse kar se dogaja z mano, le proces normaliziranja mojega telesa in 'vunbacanja' kemije, ki sem jo tako pridno papcala... hvala še 1x.
|
|
|
|
RE: pomoč, nasvet ali le tolažba 20.1.2006 12:14:10
|
|
|
|
Ocenia
|
Glej, ne imej slabe vesti zaradi dolgoletnega jemanja KT! V ponedeljek se boš lepo pogovorila z G ( glej da poročaš) samo ne sekriaj se. Veselo in z ljubeznijo in željo po vama bo uspelo. Drugače pa 3m ni tako veliko, kajne? Saj bo, ne obupaj tako hitro. Lp
|
|
|
|
RE: pomoč, nasvet ali le tolažba 20.1.2006 13:10:12
|
|
|
|
suzugov
|
Oceania, hvala, bom poročala kaj bo v ponedeljek. pozdravček!
|
|
|
|
RE: pomoč, nasvet ali le tolažba 20.1.2006 14:05:05
|
|
|
|
lelaval
|
Tako, kot ti je že Ocenia napisala - ne imej slabe vesti zaradi KT. Jaz sem jih nehala jemat in takoj zanosila. Pa sem vprašala G, kakšne posledice bi to lahko imelo na otroku, a me je potolažil, da nič ne škoduje in, da je v današnjih tabletkah vsebnost hormonov tako majhna, da takorekoč ni nobenih posledic niti za žensko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?