Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pomoč,...mogoče ima kaka podobne izkušnje???? 19.1.2005 14:29:07
|
|
|
|
kiky
|
:pozdravček,..no kakor sem že pisala da še vedno nič novega,..se zdaj oglašam z vprasanjem kaj to pomeni???? :hudicek:, mi je zamujala kar štiri dni,.dobila sem jo ampak je trajala samo slaba dva dni,..??? kaj naj bi to pomenilo,ali imam kake šanse da sem :nosecka:,najprej sem se obrnila na vas,.preden grem kupit cb,.??? hvala,......KIKY:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
pomoč,...mogoče ima kaka podobne izkušnje???? 19.1.2005 14:33:26
|
|
|
|
simonas
|
Najboljše bo, da greš po CB in se boš prepričala. Škoda živčkov, tako ti pa nobena ne bo znala točno svetovati. Lahko da je, lahko da ni... prepričaj se, pa nam čim prej javi! Simona:muca:
|
|
|
|
pomoč,...mogoče ima kaka podobne izkušnje???? 19.1.2005 14:39:04
|
|
|
|
Skye
|
tud moj predlog je da pojdi po CB
|
|
|
|
pomoč,...mogoče ima kaka podobne izkušnje???? 19.1.2005 14:44:13
|
|
|
|
kiky
|
no prav,.pa ga bom "spet" kupila in naredila,.pa vam javim,.. pozdravček:kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
pomoč,...mogoče ima kaka podobne izkušnje???? 19.1.2005 14:44:13
|
|
|
|
baguSka
|
Moj tud..:rozica:
|
|
|
|
pomoč,...mogoče ima kaka podobne izkušnje???? 19.1.2005 14:57:21
|
|
|
|
kiky
|
beguska,..kaj pa stabo,a je kaj novega????:muca:
|
|
|
|
pomoč,...mogoče ima kaka podobne izkušnje???? 19.1.2005 15:03:44
|
|
|
|
baguSka
|
Nič, razn to da grem zdej domou!:):)- Ostalo pa sporočim ko bom zvedla!:sloncek:
|
|
|
|
pomoč,...mogoče ima kaka podobne izkušnje???? 20.1.2005 10:33:04
|
|
|
|
Andy13
|
Kiky, tudi jaz ti svetujem, da naredi test, boš bolj mirna. Pa ne pozabi nam poročati. ;) Lp, Andy
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?