|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč...
7.2.2007 19:14:37   
Anonimen
Imam eno vprašanje za vas.

Naj vam na kratko opišem kaj se mi je zgodlo.
Noseča sem 19t.
Včeri sem doživela en velik šok, ki me je čist spravil iz tira. Se mi zdi, da sem skoraj do dans pop. jokala, nič spala in se nikakor nisem morala pomirit. Vase ne spravm niti koščka hrane, niti tekočine.  
Sedaj pa imam že dobri dve uri močno bolečino v križu, ki je nikoli prej nisem imela. Bojim se da je kaj narobe z user posted image

A je lahko ta bolečina kakšen znak, da je kaj narobe z njo?

Trenutno nimam živcev še za to, da bi šla k zdravniku, mojega dragega pa še do sob. ne bo doma. Ne vem več kaj storit, zato se obračam na vas.

Je ravno ta čas, ko še ne čutim brcik in ko so se slabosti poslovile in res ne vem kaj nardit.

Je možno, da je bolečina samo od mojih živcev?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč...
7.2.2007 20:34:28   
eya
Čisto možno je.

Poskušaj se čimprej pomiriti, karkoli se ti je že zgodilo, bo pozabljeno, ko boš držala v rokah svojo bebico, zato čuvaj svojo detece!

Če je bolečina močna, pa vseeno vsaj pokliči dežurnega, bo mogoče imel kak pametnejši nasvet...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pomoč...
3.3.2007 20:59:24   
sweetyka
pozdravljena...otrok cuti kaj se s teboj dogajauser posted image ce si zalostna,ce jokas,ce si vesela..in se marsikaj drugega!ko imas take dneve..pomisli tudi na otroka-saj je bilo pri meni isto!user posted image user posted image pri mojem otroku ni bilo nikakrsnih posledic in upam da jih tudi pri vama nebo*

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?