|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč!
18.8.2005 15:14:18   
Anonimen
Že ene dva dni me nekako tišči navzdol, zdaj pa me spodaj tako boli, kot da bom vsak trenutek dobila menstruacijo. Bolečine so kar hude, tako da me kar pot obliva, sem pa v 18t. Kaj hudiča je to?!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoč!
18.8.2005 15:36:19   
žlička
kaj je to ne vem.........pokliči pa G in povprašaj o tem.....ali si kaj delala, pretiravala, vsekakor ti priporočam počitek - to je ležanje

upam da je vse OK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoč!
18.8.2005 15:43:45   
AlenkaIST
Zadnje čase imam tudi jaz bolečine, ampak ne tako hude! Pokliči G pa uleži se!

Držim pesti, da bo vse ok:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pomoč!
18.8.2005 16:06:20   
cmokec
Caffee, na tvojem mestu bi poklicala in šla na pregled. Pa nimam nič določenega v mislih, le fino je, da te pomiri z dobro novičko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pomoč!
18.8.2005 16:16:28   
chips
Mene pa peče ob straneh tak da na boku sploh ne morem spati ampak ne peče me koža ampak pod kožo,pa skoraj po celem trebuhu,pri jajšnikih.Ne vem kaj bi bilo to.
Ponoči nič ne spim ker me ktriž full boli,ne morem spati na boku potem pa spim na hrbtu in me vse boli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pomoč!
18.8.2005 18:14:10   
Nyah*
Punce, delne bolecine so normalne, zaradi sprememb v telesu, ampak caffee, mislim, da tako mocne ne bi smele biti!

Jutri poklici G, ce bo pa hudo, pa ze kar danes na urgenco v jes. bolnico, ker je meni G rekel, da neprestane te bolecine ne smejo biti!

Drzim :miska::miska::miska::miska::miska: da je vse ok! Drzi se! Mislim nate!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pomoč!
18.8.2005 18:47:54   
petarda
Tudi mene je dol tiščalo, ko sem preveč skakala, ali pa premalo počivala...vsekakor pa ti svetujem, da pokličeš svojo G...zgubit nimaš kaj...srečno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pomoč!
18.8.2005 19:07:56   
urši*
mene je v 17t ful bolelo na desni strani, ampak res fejt, me je blo strah in sem šla k dežurnemu, ki m je poslal v bolnico , tam sem ostala čez noč, pregledali so me, vzeli vodo in kri.
na srečo je blo vse ok.

pojdi raje na pregled .

good luck:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?