Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Smo 4 članska družina. Iščemo pomoč v gospodinjstvu: likanje in čiščenje enkrat tedensko. Smo na poti Sežana - Ajdovščina, 15 km iz Sežane, 20 km iz Ajdovščine. Potrebujete lastni prevoz.
RE: pomoč v gospodinjstvu primorska 5.6.2010 23:04:40
ona
Samo pripiši še uro od kdaj do kdaj naj te kličejo,ker,če ne boš cel dan na telefonu Dej npr. od 17 do 19,čimmanj časa daj na razpolago,ker ti povem,da boš imela veliko klicev...preverjeno,sem tudi jaz rabila in dala oglas
RE: pomoč v gospodinjstvu primorska 18.6.2010 13:52:15
zvonckica
Pozdravljeni!
Če katera potrebuje gospodinjsko pomoč (kuhanje, likanje, pospravljanje...), vam rada priskočim na pomoč. Tovrstno delo opravljam na relaciji Ljubljana - Kamnik (ter okolica). Če želite kaj več informacij mi pošljite zasebno sporočilo in se bomo pogovorili o vaših željah...