Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pomoč v gospodinjstvu- cena 21.7.2008 10:01:46
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
ker sem pred drugim porodom, sva se z možem odločila, da bi si našla za pomoč (pospravljanje, likanje) kako gospo...sem že nekajkrat brala na RR da ste to temo omenjale, imava v mislih eno gospo, pa vendar bi vas vprašala, kakšne so kaj cene na uro za Lj., da se ne bi blamirala ali delala račune brez krčmarja...hvala!
|
|
RE: pomoč v gospodinjstvu- cena 21.7.2008 11:35:02
|
|
|
|
Majuska
|
Uh, pojma nimam ... ampak pod 5-7 € na uro najbrž ne dobiš nikogar
|
|
|
|
RE: pomoč v gospodinjstvu- cena 21.7.2008 12:06:17
|
|
|
|
PikaV
|
Mi imamo gospo, ki pride pospravljat enkrat na teden; posesa, pobriše tla, prah, vse pomije, opere in zlika. Plačujemo jo pa 6 EUR na uro. Je pa pri nas kakih 7 do 8 ur. Uglavnem super ideja, meni se s tem že nebi dalo ubadati, škoda še tistega malo prostega časa ki ga imam. Ga raje preživim z družino. Tako da jaz to vsekakor podpiram. Pozdravček
|
|
|
|
RE: pomoč v gospodinjstvu- cena 21.7.2008 14:41:09
|
|
|
|
skokica01
|
Tudi mi imamo gospo, ki pride pospravljat hišo. Računa 7€/h, pospravlja 8 ur. Žal pa za ta denar ne lika.
|
|
|
|
RE: pomoč v gospodinjstvu- cena 21.7.2008 15:22:05
|
|
|
|
Žabika
|
Tudi mi imamo gospo, ki nam občasno počisti stanovanje. Pride za vikend, plačamo jo pa 5,5 evra na uro. Ne lika. Opažam, da je med bolj ta pocenimi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?