|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč prosim
30.11.2005 8:54:40   
andreja 07
jutro dekleta
imam eno prošnjo prosim za nasvet insicer 23.10.zadnja user posted image 18.11. zadnji sex ko b se lahk kaj zgodlo sedajuser posted image ni na BC je drugauser posted image  bila 2 dni nazaj zelo rahla tko da skor nevidna v petek bo 14 dni od tistega sexa kdaj bi lahko bil test+ po vaše ker v tem primeru nw morm računat pouser posted image

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč prosim
30.11.2005 9:11:28   
pupika
test bi lahko bil pozitiven prvi dan po izostanku M, ali pa kasneje.

Želim ti, da bi zagledala user posted image user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2005 9:14:38   
Naja30
user posted image  meni se je isto zgodilo! zadnja user posted image  je bila 23.10.,ampak ker jo imam na 24 dni, sem delala test 18.11. in se je pokazala rahla user posted image . vem, da sem user posted image , ker imam večino znakov...
tako da ti kar naredi test,če se nisi dobila M.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 9:21:07   
andreja 07
men je pejšnji mesec zamujala 10 dni zdaj pa me sam zanima kok dni po tistem sexu b ve delale test se prav od 18.11.pomoje kake 14 dni a?

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2005 9:54:13   
yennika
Ja, Andrejka, odvisno na kolk dni imaš ciklus!

Če imaš na 28 dni, pol takrat ni bilo ovulacije, takrat bi jo imela od 3.-7. 11.!

Če pa imaš ciklus na 39-43 dni, pol pa je mogoče!

Sicer nič ni 100%, tudi ovulaciji se lahko "zmeša" in pride kr enkrat!user posted image

Želim ti, da se vse izteče tako, kot si sama želiš!

Pa veliko sreče!

PS- če še nimaš ovulacijskega koledarčka, pa poglej tale link!user posted image

http://www.conceptionstore.com/csovucalcin.html

lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 10:07:24   
andreja 07
ma ja saj to je to k je vse zmešano ponavad je bla na28 ali 29 dni prejšnič je zatajila 10 dni  zanja je bila 23.10 tko da človek res ne ve več kaj in kako edin kar me muč je to k s em pred isci nje pa niuser posted image  natestu pa zelo zelo rahla user posted image  dva dni nazaj sem že tko sita tega čakanja kaj bo da me kar groza

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2005 10:48:15   
Naja30
če jo imaš na 28-29 sni, bi jo mogla dobit zdej okol 20. ali 21. danes pa je 30. in če si že naredila en tes, kjer se je rahlo videla user posted image , si po moje user posted image . če pa misliš, da ti spet zamuja, pa ne vem. ampak če je bila črtica, je to to. jaz vem, da ne bi čakala, bi takoj naredila še en test. mogoče si prehitro delala prvega, pa bi se zdaj kaj bolje videlo.

lp in vsem en user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?