Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoč pri izbiri-depilator 9.7.2008 12:48:33
|
|
|
|
aluš
|
Jaz (vsaj mislim da) imam tega zadnjega - ta rumenega. Imam ga že mislim da 5 let. Sem zelo poraščena. Tudi jaz grem pred večjimi "podvigi, kot je npr. morje h kozmetičarki, da me fajn obdela. Potem pa si vzdržujem s pomoičjo tega epilatorja po nogah, bikini pa ne morem - tam s klinco šarim.Meni je ta epilator v redu. Po moje boli itak pri vsakemu, pa se mal navadiš, mal pa potrpiš. Pa ne vem od česa je odvisno vraščanje dlak, meni se ne.
< Sporočilo je popravil aluš -- 9.7.2008 12:50:29 >
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri-depilator 9.7.2008 12:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem za satinelle (ga imam tudi sama ampak starega kot zemlja ) in se tudi odločam za nakup , braunove pincete so mi "čudne" pa tiste valjčke imajo ob straneh zato ne moreš priti do vseh predelov - bikini predel npr. Nekateri depilatorji imajo zaobljeno obliko glave in spet ne moreš nekatere predele fino zdepilirat (spet bikini predel ), tko, da se še vedno nagibam k satinelle, ker ima ravno glavo in pincete v obliki diskov. Na spodnji temi sem brala, da so nekatere punce navdušene nad Braunom, ampak jz ga kar ne upam kupit, ker mi je satinelle dobro služil. Tko da, jz bi prvega.
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri-depilator 9.7.2008 12:55:19
|
|
|
|
puncica
|
jaz sem tudi za 1. imam podobnega, sicer ne vem če je satinelle ampak je philipsov in skoraj popolnoma enak in mi je všeč, ker se mi zdi da ima več unih za pulit kot braun, je pa problem pri meni, ker mi dlake včasih trga in ne puli.
< Sporočilo je popravil puncica -- 9.7.2008 12:56:04 >
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri-depilator 9.7.2008 15:37:12
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz imam Silk-epil (sicer en res starejsi model) in sem z njim zadovoljna. Ce bi sedaj kupovala, bi pa vzela taksnega, ki hladi, samo ti ne vem tocno povedat kako se mu rece .
|
|
RE: pomoč pri izbiri-depilator 9.7.2008 15:44:41
|
|
|
|
baguSka
|
Ce bi sedaj kupovala, bi pa vzela taksnega, ki hladi, samo ti ne vem tocno povedat kako se mu rece . verjetno tega k mam jst...
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri-depilator 9.7.2008 18:33:38
|
|
|
|
Dream
|
Sem za Satinelle, imam že drugega, pa ne bi menjala za nobeno drugo firmo. Tisti, ki hladi je menda Ice, vendar sama še tiste krtačke ali ščetke ne uporabljam, ker me sploh ne boli. Pa ne vem, ali imam tako visok bolečinsaki prag ali pa sem se že navadila na to vrsto bolečine...
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri-depilator 31.7.2008 10:16:17
|
|
|
|
naja17
|
Nočem nove teme odpirat, upam, da bo kera zašla še enkrat sem... Kupila sem prvega, pa mi ni všeč . Nič ne naredi Malo potrga in to je to, morda kero izvleče Jest bi rada, da to men vn vleče tko kot se zagre, ne pa da mi jih mal reže, mal spusti.... Kak predlog kaj je bolj močno?
|
|
|
| Stran: [1] |
prva zaposlitevV kolikšnem času po končanem izobraževanju ste dobili prvo zaposlitev v svoji stroki?takoj (
43%)
1- 2 meseca (
12%)
3- 6 mesecev (
10%)
6- 12 mesecev (
8%)
po več kot letu dni (
12%)
po nekaj letih (
15%)
Število vseh glasov: 262Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!