|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč pri fotoaparatu
26.6.2007 11:37:04   
lojzika
Lepo prosim pomoč pri izbiri fotoaparata.

Rabila bi nekaj res fajnega, no ne vem če je ravno dost 500€. Rabim za darilo in za okoli 500€

Mora bit široko kotni. Pa lepe slike mora delat. Pa batarija mora dolgo držat :-)

A mi lahka kar kakšno povezavo napišete user posted image user posted image user posted image user posted image

No ne spoznam se ravno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč pri fotoaparatu
26.6.2007 11:47:10   
Anonimen
jaz imam takega in sem zadovoljna z njim:

tukaj

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 11:58:24   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika
Lepo prosim pomoč pri izbiri fotoaparata.

Analogni ali digitalni?

Pa lepe slike mora delat.

Žal je to odvisno od uporabnika.

A mi lahka kar kakšno povezavo napišete user posted image user posted image user posted image user posted image

e-fotografija.com

Za enega povprečnega uporabnika imaš na voljo cel kup fotoaparatov. Meni je pomembno:
- velikost ekrana (imajo velike Olympusi, Nikoni, Lumixi...
- optika, se pravi čim večji optični zoom, pa fajn leče, npr Zeiss
- pregledni meni in čim manj gumbov
- občutljivost zaslonke (odvisna hitrost slikanja)

Jaz bi tole kupila: Olympus UZ-550 7.1M

user posted image

Tukaj za 511€:

http://www.fotomarket.net/katalog/product.php?product_id=3221&show=kompleti

< Sporočilo je popravil Putka -- 26.6.2007 12:00:36 >

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 11:59:46   
ales*
Na spodnjem linku najdeš skoraj vse kar je trenutno na voljo v Sloveniji.

http://www.digitalnifotoaparati.com/

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2007 22:29:01   
ales*
Fotoaparat
27.6.2007 13:37:10   

Caarmen

Bliža se rojstvo najinega prvega otroka in bi rada imela digitalni fotoaparat. Ne moreva pa se odločiti med Canon A 570 in Canon A710.

Kakšno je vaše mnjenje? Potrebujeva pa ga zgolj za družinska srečanja. Sva oba bolj mimo usekala kar se talentiranosti s slikami tiče.

Hvala za vsako vaše mnjenje.

LP

RE: Fotoaparat
27.6.2007 14:42:39   
BLAŽIKA

Mislim da je ta A570 že zeloo dober, posebaj če ga res uporabljate samo za domače fotke in če nista neka specialca pri slikanju.

27.6.2007 14:43:52   
BLAŽIKA

Boljši aparat je, več ma funkcij manj jih verjetno uporabljaš, če nisi res v tem. Pa še drago plačaš za nekaj kar dela iste slikice kot cenejši aparat, ker ga enostavno ne znaš na koncu izkoristit(dragega namreč).user posted image  

27.6.2007 15:39:28   
Nixxon 

Jaz imam rad vrtljive zaslone na fotoaparatih, tako da pri meni pride v poštev A570

27.6.2007 15:49:18   
Putka 

Kupi takega z večjim ekranom, ker res prav pride.

27.6.2007 18:26:02   
ribicaRR 

Jaz imam 710 IS in sem z njim zadovoljna, edino makro ma slab. Ampak kvaliteta fotk sama je ful dobra (edino vcasih malo sepa pri fotkah notri in brez flesa).

LP

< Sporočilo je popravil ales25 -- 27.6.2007 22:31:22 >

(odgovor članu ales*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: