Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 20.3.2014 11:18:36
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
zakaj ni slikice????
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.3.2014 11:19:17 >
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 20.3.2014 11:21:02
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 20.3.2014 11:23:24
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
huh! evo, take!
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.3.2014 11:24:00 >
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 20.3.2014 12:38:44
|
|
|
|
enea
|
POGLEJ
|
|
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 20.3.2014 12:46:05
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
sem gledala tole ja. :) ampak se zmer ne vem kaj bi. kake drobčkanocvetne viseče svetle rozice.
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 20.3.2014 16:11:01
|
|
|
|
mini86
|
dj mi plissss lončke enga zraven druzga kako mislš met da vidm če bom kopirala od tebe k nimam še nobene ideje za letos..a to maš za senčno al sončno lego
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 20.3.2014 17:48:29
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dj mi plissss lončke enga zraven druzga kako mislš met da vidm če bom kopirala od tebe k nimam še nobene ideje za letos..a to maš za senčno al sončno lego ne. v mislih imam, da v korito (uno srednje dolzine ) posadim 2 pelargoniji. na sredino korita.. pol bi na vsako stran dala tele bela čudesa in pol še 10000000000 zvoncki. pol bi pa..... baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ne vem, no. tele je.bačk.ice vsako v svoj lonček. pa na vsako stran korita po 1. a se znajdeš?
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.3.2014 17:49:58 >
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 20.3.2014 17:51:20
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
al bi pa dala f.u.k.i.co na sredino. pa pol okol nje sadila.
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 20.3.2014 17:54:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mini tnx! nekaj takega bi: kaj pa zaboga je to?
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 20.3.2014 21:21:41
|
|
|
|
nananaja
|
Pri bakopi pazi, kako kombiniraš, rabi nenormalno veliko vode, jst sem imela samo enkrat zraven nekih pelargonij, pa je crknila...
|
|
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 20.3.2014 21:31:48
|
|
|
|
noranate
|
Miška, ti si se pa en malček zaletela....Verjetno nimaš korita z vodno rezervo...če ga ni, je misija nemogoče imet tolk rastlin, pa še tako žejnih skupaj. Milijon zvončki rabijo veliko vode, pelargonije ne. Ena taka krasna rožica za pomešat je mleček, sam ta paše k pelargoniji. Bakopa ne mara sonca, pa tudi izpostavljena ne mara bit dežju, ker jo zelo rada napade plesen. K milijon zvončkom gredo enkratno surfinije. Sam to kombinacijo ne priporočam za navadna korita. Daj raje 2 milijon zvončka, pa eno pelargonijo. BO dovolj.....
|
|
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 21.3.2014 7:10:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
noranate, ravno zato sprasujem. tnx. pol dam b korito 1 pelargonijo in zvoncke. kaj pa ce dam pol na vsako stran korita manjsi tegelc in notri fu.k.s.ijo in 1-2 beli surfiniji?
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 21.3.2014 8:04:56
|
|
|
|
Jabček
|
Jaz sem imela lani milijon zvončkovv kombinaciji z zelenim sladkim krompirjem. V bistvu je bila taka nežna, luštna kombinacija in sladek krompir je sploh nezahtevna rastlinca. Milijon zvončkov je pa ekstremno lepa rožca, dokler cveti. Potem je pa samo delo, ker je tolk drobnih cvetov, ko se ti posušijo, ji je treba odstranit, drugače zgleda zanemarjeno . Jaz jih ne dam več, res sem samo tiste odmrle cvetove dol rezala. Moja letošnja kombinacija bo - kot belo bom dala sončni vihar, kombinirala bom s srebrno (po vsej verjetnosti afriški smilj alui dichondora - če me ne bo ta srebrna zelo potegnila bom dala zeleno okrasno koprivo), belo bom razbila z afriškim modrim čudežem oziroma surfinijo. Moram še dat še neko 'travo', da ne bo vse dol, da bo malo tudi gor Kakšna ideja? Imam pa zelo vroč balkon....
|
|
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 22.3.2014 7:03:48
|
|
|
|
nova_tukaj
|
zelo lepo pride beli grobelnik, ampak je tudi žejen
|
|
|
|
RE: pomlaaaaaad!!!!! nasvet glede balkonskih ... 26.3.2014 9:06:22
|
|
|
|
noranate
|
Beli grobeljnik je krasen, ampak za kombinacijo v navadno korito NEEE . Ker boš lahko ves dan stala s kanglico pri koritu in nalivala vodo
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?