Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Spet se obracam na vaso pomoc.V glavnem,kot nekatere ze veste sem se z dragim preselila v nov domek. Vceraj smo dobili tudi pomivalni stroj (ker je moj :love: serviser smo stroj dobili in zraven ni prilozenih navodil) tako, da ce katera ima doma whirpool 6th sense naj mi prosim malo pomaga ;) Lako kr na privat.
Druga stvar pa je, da ceprav studiram racunalnistvo nisem nikoli uporabljala outlooka razen v sluzbi. Zdaj bi si ga rada namontirala tudi doma, pa ga ne znam prilagodit, ker je nekaj ze nastimano, zato spet prosim pomoc.
Tam kjer imaš "odprt" mail, poglej preko katerega strežnika dela (POP 3,...) in zraven je še ena številka, ki ima ene 3 piki vmes. To prepiši in potem v outlooku to nastaviš, tam kjer te vpraša po tem, napišeš svoje geslo, naslov ne vem če še kaj drugega in nastaviš še da lahko pošiljaš in prejemaš pošto. Mislim da to je to! LP
No greš v Tools (Orodja) Accounts (Računi) - od spodaj drugi Klikneš tistega ko je tvoj, pa klikneš na desni Properties (Lastnosti) in tam noter popravljaš. Upam da je to to kar si spraševala:bravo: če ne bo šlo pa povej.
mislim da je strežnik POP 3, številka je 127.0.0.1, vendar me ne za 100% držat, ker sem to pobrala pri mojmu v njegovih zapiskih, ker se on s tem ukvarja. Potem pa greš (kot ti je že puncica povedala) ali na odpiranje računa ali na popravilo in tam popraviš svoj strežnik in naslov, če ni pravi in geslo ponovno vtipkaš,... :zmeden2: