|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomisleki
12.10.2005 13:21:53   
Anonimen
Zivjo;nekaj me zanima,pri partnerju sem nasla sms,ki je imel cudno vsebino...poslal mu ga je verjetno sodelavec,ker je moj sofer in vozi tudi v tujino. No v glavnem dobil je sms ki pravi nekako takole:˝DAJ POL SE PA ZAME KAKO LEPO REC,BI JO JS TUT KDAJ PELAL˝.Zdaj pa ne vem kaj naj si mislim,nikoli nisem pomislila na varanje,sploh pa ne zdaj ko mava soncka starega 1 mesec. Zdaj pa ko njega pogledam,sem ze v solzah,...ne vem kaj naj nardim?? imate kako idejo??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomisleki
12.10.2005 13:24:15   
Anonimen

Brez panike... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2005 13:27:44   
mojcy
kaj mislis s tem? naj kr pozabim kaj sem prebrala in zivim dalje? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2005 13:31:45   
jazz
Mogoče je tvoj naredil uslugo kakšni znanki ali sodelavki brez izpita in jo peljal iz službe ko je zamudila avtobus, pa bi sodelavec, ki je morda samski rad prišel do zmenka z njo! Ne vem, vprašaj ga!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2005 13:32:03   
Anonimen
Ne prehitro sklepat! Mogoče je pa pogovor o novem avtu, ki ima žensko ime... moj tut reče, da bi petko al pa sedemko rad peljal... (bmw).
mogoče imajo na razpolago kak nov avto, pa se še ne ve, kdo ga bo peljal...

nč jokat, direkt ga vprašaj :)

(odgovor članu mojcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2005 13:35:13   
Marogica
Kot prvo se ne "šari" po tujih telefonih.
Kot drugo pa ga enostavno vprašaj. Nam je lahko tudkaj odgovore dajat na nekaj, kar na ćustveno ne obremenjuje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2005 13:35:33   
Anonimen
Ja, jaz sem tudi takoj na avto pomislila.
A poslanih SMSjev pa nisi pogledala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2005 13:37:57   
Anonimen
Malo izven teme: ampak a ve pa res po moževih mobitelih šarte in obratno? meni na kraj pameti ne pade, da bi vzela njegovo mobo v roke in obratno, razen da mu jo nesem bliže, če že zvoni... No, iskreno povejte in če zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2005 13:41:03   
Anonimen
ne nima poslanih sms-ov,jih vedno briše,sej js tut drugace ne "šaram" po njegovem telefonu,ampak slucajno sem in takrat je bil ta sms tam....nisem pa ga se vprasala ker je tako ali tako v tujini,ga se ni doma. 

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2005 13:47:11   
Marogica
Al bina, jaz tega ne delam. Pa ne, ker ne bi bila radovedna-sem tipična predstavnica ženskega spola, vendar mu zaupam in me v bistvu ni še nikoli zamikalo. Mu pa včasih(na morju ) vzamem telefon, ker ima boljše igrice kot pa moj, pa "udarim" par rund. Ah ja, pa temepraturo ozračja mu meri-sem tudi vedno prva, ki "kontrolira", kako vroče je na morju.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2005 13:52:18   
CatJa
Al bina js vsak dan, ko pride domov, najprej preverim vse vhodne in izhodne klice, SMS-e in MMS-e. Če sem kaj pozabla, naj me prosim kdo opozori user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2005 14:05:29   
Anonimen
Mogoce je mislu za kaksno lepo besedo pri sefu-da bi mu dal lepo furo???

Ugibam!user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.10.2005 14:06:11   
niki5
Jaz pa ne samo to kar je napisala CatJa, ampak ga preden vstopi v stanovanje prešlatam, pregledam žepe, če je slučajno kakšen listek z neprimerno vsebino ali tel. št., preverim njegov zadah (če je kje srkal vinček, kakšna romantika), preverim če so na njem kakšni lasje ki ne spadajo zraven in potem prečekiram še njegov laptop..

Madona no! PA kaj če gleda sms-e, žensko zanima kaj naj naredi glede sms-a, ne pa da se bo opravičevala, da ga je brala... PA kaj je to kaj takega, če bi meni moj bral, bi mi bilo čisto vseeno, nič ne skrivam, ampak ponavadi oba ne zanimajo te zadeve, če pa bi zakaj pa ne!

Anonimna, jaz bi tudi dala opcijo tisto kar so ti prej napisale, recimo da je šlo za kakšen avto.. Včasih res lahko prenaglo sklepamo. Jaz bi ga direkt vprašala kaj pomeni ta sms. Ne bi se žrla, res.

< Sporočilo je popravil niki5 -- 12.10.2005 14:07:45 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2005 14:08:42   
Anonimen
Oooo, jaz pa sem mu včasih vse prezijala. Pa ne vem zakaj, kar tako. Zato, ker ni pustil, se mi je to zdelo blazno smešno. No ja, zdaj se mi ne da več. Ni nič zanimivega.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.10.2005 14:20:46   
kalbo
Zakon bi moral temeljiti na medsebojnem zaupanju. Čeprav pred ženo nimam skrivnosti, bi se meni totalno skisalo, če bi mi brskala po telefonu, njej bi se pa, če bi mene dobila brskat!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.10.2005 14:30:23   
kalbo
Niki, ni to pa kaj, eno spoštovanje oz osnovno zaupanje pa tudi mora bit. Se da tipa po mojem drugače pogruntat, če jo vara. Ne pa da zdej zarad treh besed, ki so ble iz samega firbca prebrane nardi celo paniko.
Kam bi pa pršla midva z ženo, če bi ona prebrala na mojem mobilcu SMS, ki bi ga dobil recimo od sodelavca, s katerim hecava našo tajnico, pol bi pa celo travmo nardila, vprašala me pa nebi.
Moja žena zame ve, da sem ji zvestin da jo imam rad, če to premalokrat sliši se pritoži, kar pa seveda velja tudi obratno. Ne rabiva vohunit eden za drugim.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.10.2005 14:45:28   
niki5
kalbo, meni je res vseeno če bi mi moj brskal user posted image  Je pa res točno to kar si napisal, če nekaj prebereš izven konteksta potem lahko doživljaš travme, tako da glede na to da je ona že prebrala naj ga povpraša kaj je bilo mišljeno.

Pa sej midva ko nekomu zvoni telefon se včasih vprašava kdo kliče...pa ni mišljeno kot kakšno preverjanje ali pa nezaupanje, mislim da čisto podzavestno..

Ja, splišni, jaz včasih tudi kaj takega počnem kar vem da njemu ni všeč user posted image  včasih imam žlehtnobne prebliske.. ampak se pa potem vsaj smejeva na račun obeh.. he he

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.10.2005 15:02:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojcy

kaj mislis s tem? naj kr pozabim kaj sem prebrala in zivim dalje? 

Tocno tko...

A je tvoje zivljenje, tvoja dobra volja, odvisna od njegovih SMS-ov.. oziroma njegovih stosov s sodelavcem..
Ce te tole skrbi..pol si fajn skregana s seboj.. in si bos vzela vso svobodo, ker najpomembnejse kot izgleda je to, da cloveka prisilis v izolacijo..

A se ti ne zdi tole hecno? Otrocje? Brez veze..? zlagano?

Ce zelis da bo partner bil vedno samo s teboj.. potem se moras ukvarjati s seboj.. ne z njim.. ti moras biti taksna, da si bo zelel biti s teboj.. ne pa on taksen, da bo MORAL biti s teboj..

Razmisel mal... pa dokler razmisljas.. se imej skrajno fajn.. ne pa biti prestarasena in zamisljena...

(odgovor članu mojcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.10.2005 15:06:15   
CatJa
Aha, si me spomnila, niki. Če kdaj prismrdi domov po alkoholu, ga čisto resno vprašam, kje je bil, pa ne da bi mislila, da se ga je kje ulival s kakšno žensko, ampak iz gole skrbi, ker je službeno veliko na cesti. Evo, tega pa res ne maram.
Če mi pa kdo bo telefonu brska, mi je pa res čist vseen. Ni glih kej zanimivega za videt.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.10.2005 15:12:54   
Anonimen
Ajt pa še en moj:
Jst sem enmu kolegu (po tem, k sva se prejšnji večer neki o solzah zafrkavala) poslal zjutri sms:
'v mislih nate je bila moja noč dolga in mokra' - mišljeno: da sem jokala z njim user posted image  v hudih trenutkih.

Ne vem zakaj ampak mesič so pogledali sodelavci, ker je mnda mobi na mizi pustu in posledica:
en teden zajebancije na moj račun user posted image  Kako se je mesič pač razumel je vsem jasno user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
12.10.2005 16:25:55   
Veverička
pikec0user posted image user posted image user posted image
Ta pa je dobra!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.10.2005 16:34:00   
PIKA
Morda pa je na vožnji pobral kakšno štoparko, potem pa sta se s kolegom malo zafrkavala. To pa še nič ne pomeni! Drugače pa si pri nas doma ne stikamo po telefonih!

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.10.2005 16:35:01   
baguSka
Ja vpraši ga.

Midva z mojmu tud nimava skrivnosti. Kar ne pomen da si en drugmu brskava po telefonu vsak dan, ampak če gre on recimo pod tuš mu jaz dvignem telefon in mu jaz preberem sms ki pride in obratno. Nič takega. Men bi se pa verjetn čudn zdel če bi imel klic in bi odšel v drugo sobo al pa bi skrivu pred mano sms oz. mi nebi povedu kaj je dobil.user posted image

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.10.2005 16:40:16   
anajmad
Ma kaj ste babe čisto ča,tiste ki kontrolirate svoje možeuser posted image .Ne vem,pravijo da odnos se na zaupanju gradi.Mogoče pa imate ve drugačno mišljenje.
Ti anonimni maš pa ful cajta,ko non stop odpiraš nove teme.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.10.2005 20:03:45   
tinica
Jaz tudi včasih preberem kakšno sporočilo, pa to še vedno ne pomeni, da brskam po tujem telefon saj je vendar on moj fant in ne neki tujec. On mi tudi dovoli, da lahko preberem vsako sporočilo zato, ker ve da ničesar ne skriva. Vsak ko kaj skriva in bo zvedel da mu punca ali žena brska po telefonu se bo zelo razkuril. Saj ima tudi on proste roke do mojega telefona.
Ampak to sedaj ne pomeni, da mu vsaki dan ko pride domov prvo pregledam telefon.

Lp

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?