|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomaranče
19.1.2006 8:17:53   
tasika12
Pozdravljene,
prosim za nasvet, kako naj pripravim za našo bebo pomarančo. V kombinacji s čem je najboljša in ali jo zmiksate ali kako drugače?
Hvala

Nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomaranče
19.1.2006 8:19:38   
Antigona
Meni je pediater rekel naj jo najprej samo ožamem in mu dam sok, da se navadi na okus. Pri uvajanju smo namreč začeli z pomarančo po nasvetu pediatra. Potem pa sem jo mešala z naribanim jabolkom in banano. Zelo okusno....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2006 10:55:43   
Suzi*
Jaz sem tudi na začetku samo sok iztisnila. Sem ga pa mešala s skuto in banano ali pa med naribano jabolko.

Pozneje sem mu dala kar krhelj za "cuzat", zdaj pa itak grize in cel krhelj poje.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2006 12:44:46   
Anonimen
Jaz mu dam tudi kar krhelj v roke, pa ga scuza pa poje user posted image

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 19:28:32   
bombonček
Tudi naša krhlj kar scuza apak samo,če je sladka.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2006 20:28:23   
taška30
Mene je bilo pri teh krhljih vedno strah, da ga ne bo ful na hitro noter posesala in da se ji bo zagozdil v grlu. Vedno sem ga držala. No, govorim za mandarine.
Drugače pa jaz zdaj malo olupim krhelj (tisto čisto nežno kožico pustim), ga prelomim na pol in ji dajem kar z roko v usta, mimogrede pa še njo spodbujam, da ga sama da z roko v usta.

Včasih pa tudi kar ožamem pomarančo in sok zmešam v skuto ali pa ga fajn razredčim in ima za pit za čez dan.

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?