|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomagajte mi izračunat.
24.2.2008 22:18:36   
ninyka
kot sem napisala se mi je končno po dolgem času pokazal +.sicer zelo rahel a se je lepo videl z CB.me pa zanima ali mi katera lahko pove probližno koliko tednov sem že noseča če sem imela zadnjo user posted image  2.1 test pa mi je pozitivno pokazal šele 2dni nazaj.ne vem zakaj mi tako dolgo ni nič pokazalo.ampak sedaj je + tu.in sem zelo srečna in upam da bo sedaj v drugo šlo vse vredu ker v prvo te sreče ni bilo.
hvala vam in vam želim čimveč user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomagajte mi izračunat.
24.2.2008 22:36:41   
*Mišika*
si nekje med 7. in 8. tednom. pri izračunu ni pomembno kdaj ti pokaže + ampak prvi dan zadnje M. pokazalo pa ti ni totoliko časa ker si imela  premalo nosečniškega hormona.

Želim pa ti veselo nosečnost, lepih user posted image  mesecev in zdravega user posted image .

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu ninyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2008 22:37:28   
Naja30
Mislim, da si v 8.tednu. Čas je, da se naročiš na G pregled.

Pa čestitke za +!! user posted image user posted image

(odgovor članu ninyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2008 22:41:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2008 22:46:17   
Anonimen
Lahko se ti je cikel to rundo podaljšal in si zanosila kasneje, zato ti je mogoče šele sedaj pokazal test nosečnost. Tako, da si lahko noseča šele 4-5 tednov, lahko pa res že 7-8 tednov. Natančen odgovor ti bo podala G, ko ti bo z UZ izmerila GV, plod in ti na podlagi tega izračunala PDP.

Pa čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 7:19:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 12:55:16   
mojca345
Tole ti pa jaz lahko pomagam, ker sem sama iskala tak model. ker povsod hočejo približen datum poroda, nikjer pa datum zadnje menstruacije in sem ga najdla na netu. izračuna ti vse, pa še po tednih imaš razvoj otročka.

pol pa pogledaš kdaj imaš koker rok poroda, pa ga vtipkaš v ringarajo, kjer je lepše vse napisano in oblikovano. :)

naj ti bo v veselje user posted image

http://pregnancy.about.com/cs/gettingpregnant/l/blpregcalc.htm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?