nananaja
|
ma ja, jih res naučijo govort, da jih še prekinit ne uspeš... en kolega je padel v sistem amway, se mu je tako razvezal jezik, da smo kar debelo gledali. smo ga tudi komaj postavili na realna tla, da naj da mir za ceno prijateljstva. mi smo se pa doma nasmejali par let nazaj, ko je nek gospod prišel prodajat 'čistilno napravo'. Jaz sem se pripeljala iz faksa, sem bila že poročena in noseča, s tastom in taščo pa e nismo imeli povsem ločenega stanovanja. Pred hišo je stal neznan avto, v kuhinji pa je s tastom in taščo debatiral nek moški. Odšla sem se preoblečt potem pa pred hišo delat svoje delo, njih pa pustila v miru. Nakar je ta moški prišel po stvari v avto in zahteval, da se jim pridružim. Že prej je baje rekel, da se bo zamudil samo 20min, potem pa je samo kavo pil pol ure. Nakar je začel s predavanjem o 'čistilni napravi'. Povdarjal je, da to ni sesalec, da naprava ne dela na motor ampak na čip (na njem je pisalo 1000W :)), stalno ga je primerjal s Vorwerkom in vsemi sesalci od batagelja, blablabla. Eno upo in pol. Tast in tašča pa sta oba dočakala penzijo v podjetju, ki izdelujejo motorje, tašča sicer v proizvodnji, tast pa v konstrukciji :) Smo se tako zabavali ob njegovem naspidiranem govorjenju... Na koncu je pa prav mulasto pospravljal, ker je bil prepričan, da bo prodal napravo za 2100€ (kao prodajo 1napravo na 2 predstavitvi), najbolj je bil pa užaljen, ker smo poznali tehnologijo že prej (po njegovem je to ultra nova stvar) in smo mu povedali, da naprave ne cenimo na več kot 1000€, pa še to je preveč. Je pa očitno tekmoval s kolegico, ker sta se stalno klicarila in prepričeval jo je, da je njegova stranka pa prepričana, da jo kupi.
|