Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: položaji v visoki nosečnosti! 2.8.2006 20:18:37
|
|
|
|
frrrr
|
pusti domišljiji prosto pot sex v visoki nosečnosti pa res odsvetujejo, če nastanejo kakšni problemi oz. je nosečnost rizična
|
|
|
|
RE: položaji v visoki nosečnosti! 2.8.2006 20:55:46
|
|
|
|
lu155
|
jah sej to vem......sm ona moja prjatlca je rekla de je sex kao ful škodliv za otroka (nasploh v tudi v zgodni nosečnosti)
|
|
RE: položaji v visoki nosečnosti! 2.8.2006 21:15:39
|
|
|
|
KIRA
|
midva sva še par dni pred porodom, pa ni blo nič narobe. odvisno, kako ti je tud drgač všeč. mdva sva bolj prakticirala doggy style proti koncu, ampak tud drgač ne uporabljava ravno misionarskega položaja pogosto. morda 1 x letno, če zaokrožim navzgor. men enostavno ni všeč. ni efekta. drgač pa vse, kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: položaji v visoki nosečnosti! 2.8.2006 21:42:55
|
|
|
|
lu155
|
sj to je ful odvisno kako se počutiš!!!!!!!
|
|
RE: položaji v visoki nosečnosti! 2.8.2006 23:29:42
|
|
|
|
siniti
|
hmmm... mogoče iz strani, tako če ležita na boku... ne vem ne znam ti čist razložit, ampak men je tko najbl sedl...
|
|
RE: položaji v visoki nosečnosti! 3.8.2006 10:59:10
|
|
|
|
tamala83
|
sex baje odsvetujejo zadnji mesec nosečnosti, da se slučajno nebi kaj vnelo, in bi bile porodne poti čiste. jaz sem imela preveč plodovnice in že sem fejst močna, tak da sem zadnji mesec res bila ko slonček, pred tem pa sma imela položaj jaz na hrbtu, on pa pred mano kleči ( če me zastopiš) ali pa jaz zgoraj. meni je sex med nosečnostjo full odgovarjal
|
|
RE: položaji v visoki nosečnosti! 3.8.2006 12:27:32
|
|
|
|
Teja N
|
Če ne gre za rizično nosečnost in če ni partner s čim okužen, pol je sex v nosečnosti celo zelo dober in priporočljiv. Malčku v trebuhu ni nič hudega, njemu je isto kot če bi trimčkala ali hitro hodila, lepo se ziblje, pa še tvoje "hormone sreče" dobi v kri in se dobro počuti. Zato kar veselo na delo! Aja, poze: navseh štirih, ona leže, on zraven kleče, oba na boku,...
|
|
RE: položaji v visoki nosečnosti! 3.8.2006 14:44:22
|
|
|
|
lu155
|
hvala......zdei vem že kr neki načinov oz.potez
|
|
RE: položaji v visoki nosečnosti! 3.8.2006 22:00:18
|
|
|
|
frrrr
|
če si čez rok, te menda tut iz porodnišnice napotijo domov na en sex, ker sperma neki pomaga pri pospeševanju poroda...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?