|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   položaj otroka med spanjem
3.4.2007 16:20:42   
onina
V katerem položaju najraje spi vaš otrok? Se mi zdi, da vsak dan ugotavljam, kako bi našemu dvomesečnemu dojenčku pasalo ležati...zvečer ga dam na bok, potem ob približno polnoči, ko se podojiva, ga dam na trebuh, potem ob caa 3.00 ga dam na bok, vendar se ful zvija in nimam pojma, kaj bi to lahko bilo (morda od pojedenega zraka, saj nama ponoči podiranje kupčkov ne gre od rok), potem ob 6.00 zopet na bok... Enkrat mu tako paše, drugič tako in se mi zdi, da ga ponoči kar premetavam. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: položaj otroka med spanjem
3.4.2007 16:38:28   
Alisa
moj je do 4.5 meseca približno spal samo na levem ali desnem boku. Na trebuhu in na hrbtu ni bili šans. Zdaj pa se pri 8.5 mesecih sam obrača krr mu paše mal na boku potem na trebuh in potem na hrbet ma ni 2 ure da bi enako spal oz. v istem položaju.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2007 17:23:33   
ta.nja
Moj Anej je star že skoraj 6 mesecev, pa ga jaz še vedno položim v posteljo na bok. In to zato, ker še vedno poliva. Ponoči pa se sam obrne kakor mu paše.

Lp

Anejko bejko

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2007 9:03:42   
Aja32
Skoraj vedno jo dam na bok, ampak njej ful paše na hrbtu in se tudi sama obrne... Lp A

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2007 10:13:16   
ajja
Jaz mojega skoraj 3-mesečnika skoraj vedno položim na bok, ampak se sam zmeraj slej ali prej obrne na hrbet. Na trebuhu mu pa ne paše.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2007 10:31:45   
Anonimen
Naša je stara dva meseca, pa jo dam na bok, ker malo še poliva, ponoči se pa zdej že na hrbet obrne. user posted image

(odgovor članu ajja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2007 10:55:08   
lenika
Naš user posted image  je na začetku spal na levem ali desnem boku. Pri 2. mesecih sem ga začela dajat na trebušček in od takrat naprej je predvsem čez dan bistveno bolje in dlje spal. Ponoči tako ali tako nikoli ni bilo problemov. Sedaj pri 11. mesecih se obrača kot mu paše, a še vedno večino časa spi na trebuščku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Otroški vozički
endrina

Katero znamko otroškega vozička ste izbrale?

Peg Perego (48%)

Quinny (25%)

Hauck (10%)

Mutsy (6%)

Stokke (4%)

Bugaboo (8%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!