|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polnilo gre iz plenic
2.1.2006 18:28:00   
mateja 26
Oj!

Uporabljam plenice pampers in sem opazila,da iz plenic uhajajo mali prozorni kristalčki.Otrok jih ima po trebuhu,ritki,v popku,ma povsod,pa še na previjalni jih je ogromno.Ali ima še katera tak problem?Mi svetujete katere druge plenice,ki so dobre?Katere uporabljate ve?

Že v naprej najlepša hvala.

Mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polnilo gre iz plenic
2.1.2006 18:39:44   
Gina
Pamperska je daleč najslabša plenica iz dveh razlogov
- drobi se
- ima toliko kemije v sebi, da če bo otrok dobil alergijo, jo bo od te plenice najprej dobil

Pa so bile 10 let nazaj res odlične plenice, zdaj pa je kvantiteta povzročila velik padec kvalitete. Take kvalitete, kot je bila takrat, zdaj sploh ni več nikjer. Vse plenice so tanke in niso več tako prijetne na otip, pa če pomisliš, da jih bi moral človek imeti non stop gor vsaj dve leti.....mene mine.
Pri nas smo imeli lumpijeve, iz tega razloga, ker edino nanje nima alergije. Zdaj so pa zamejnali dobavitelja, pa me je ful strah, kako bo. Probali smo oboje huggies plenice, pa se sicer ne drobijo, pač pa premočijo. Alergijo ima naš samo po riti po njih, ne še po celem telesu. Aja, vijolične fixies so tudi fajn, ampak so draaaage. Pohvalijo nemške pamperske iz mulerja, ampak meni so se zamerile, ne grem niti slučajno ponje.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2006 18:42:56   
eva1
jst ne vem več katere planice naj uporabljam...babylove so za en drek, vse premičijo, hugiske tut, pamperske so ok, samo čist plastik-fantastik, pa še nič nealstične...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2006 18:43:26   
Jančika_
Trenutno kombiniramo Lumpije (še stara zaloga, ne vem, kakšne so nove) in Mylove od Hoferja. Zadovoljna z obema znamkama.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2006 18:53:19   
Spark
Nove Lumpijeve pleničke so take kot Pamperske. Naša mala ima v vrtcu Lumpijeve pleničke in so res fine- ampak še stara zaloga. Jaz sem se odločila za nakup, pa dobim nove. user posted image Sem bla malo jezna, ker nisem vedela da so menjali dobavitelja. Meni so fajn Fixis ali kako se napiše, samo so mi predrage. Drzgih pa ne probavam- ker ne vem kako bom zadovoljna.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2006 19:01:58   
Anonimen
papmperske so do zdej najslabše plenice kar smo jih probali. mi smo zdej nazaj na babylove in dm-ja..je že nova serija in so spet dobre, umes so ble namreč neki škart, zdej so pa spet dobre. no v tem vmesnem obdobju smo pa uporablal lumpije in smo bli super zadovolni (kašne so zdej ne vem k pravjo da se je tut neki dobavitelj menov user posted image ??!!) in pa zanč sem odkrila še my love iz hofferja in so tut super - take k babylove tut cena skor ista.

Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2006 21:38:41   
krompircek
Mi uporabljamo Lumpijeve in sem ful zadovoljna ,mamo še staro zalogo,glede novih upam da ne bo razlike ker sem komaj našla dobre planice.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2006 22:02:30   
valči
Trenutno uporabljamo Huggies roza,ker jih je prinesel mož,ker zelenih ni bilouser posted image ,pa nisem zadovoljna,ker ima lara vneto rito.Tako,da moram po zelene,ki so super,dva paketa roza,bo pa verjetno porabil bratec,ki še ponoči rabi plenico.

(odgovor članu krompircek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.1.2006 22:04:27   
darja.grm
ja mii tud pampers pa se mi je že zgodilo da sem mela kristalčke po celem trebuhu iin ritki, samo ne vem katere plenice naj uporabljam,pa sej so te tud dobre

carpe diem

(odgovor članu krompircek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2006 9:21:47   
zoya24
Mi smo tudi sprobali že skoraj vse plenice, najbolj sem bila zadovoljna s starimi baby love, starimi lumpi (nove mi niso všeč, so podobne pamperskam, samo, da imajo elastične trakove) in z Huggies rumenimi (s temi sem res zadovoljna, jih uporabljam ponoči in kakor jih namontiram zvečer, tako stojijo zjutraj user posted image ). Pampers mi niso všeč zaradi plastočnosti in neelastičnosti. Roza Huggiske poden on podna, moram pa očitno še poskusit Hoferjeve, libero in Müllerjeve, bomo videli. Aja Fixes so mi tud všeč, so ful mehke, sam so tudi neelastične (ali jih je pa več vrst user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2006 11:05:10   
Limona
Pri pamperskah je tudi Lin imela kristalčke, pa še skoraj vsako noč so premočile pa se nam to do zdaj ni dogajalo user posted image
Pa sem po dolgem času kupila Libero iz Spara, pa sem ful zadovoljna user posted image ! Nič ne premočijo, so trpežne pa še lepe so imajo tudi na ritki slikico user posted image !

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.