Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: polna cena vrtca maribor 9.8.2012 11:49:32
|
|
|
|
petea
|
na tej povezavi imaš vse željene podatke; http://www.maribor.si/povezava.aspx?pid=3510 na dnu strani je datoteka seznam plačil 2012, boš v tabeli našla podatke, ki te zanimajo
|
|
|
|
RE: polna cena vrtca maribor 9.8.2012 12:02:16
|
|
|
|
liliana
|
sigurno si zato dobila 77% polne cene, ker si pozno dala vlogo..... Jaz bi se pa pritožila....bi jim lepo napisala, da se zavedam, da sem dala vlogo nekaj dni pozneje, kot bi morala, vendar računam na njihovo razumevanje, glede na to, da precej ljudi, ki so v roku (to je decembra 2011) oddali vloge, še junija in julija 2012 niso prejeli odločbe, ki bi jo že davno zakonsko morali prejeti.....in ker smo pred zakonom vsi enaki, tako državljani kot državni organi, pač računam na ugodno rešitev moje pritožbe....... Če na razumevanje ne bi naletela, bi pa vsaj nekdo moral prebrati in obdelati vlogo......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2012 20:38:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2012 20:40:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?