|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polivanje
18.1.2008 11:18:56   
pikam
Naša mala bo stara 6m in zadnje dni opažam, da se ji velikokrat zgodi, da ji pride hrana (večinoma je slina z mlekom) nazaj v usta in potem to golta, včasih ji gre tudi ven. To se dogaja tudi še uro ali več po obroku. Ali je to možno, da je to zaradi zobkov (jih že nekaj časa čakamo) ali kaj drugega? Jaz sem mislila, da ima pač tako veliko sline, pa ker skoz nekaj rogovili in da se ji to vzdiguje. Samo zdej me pa že malo skrbi, ker je to kar pogosto pa precej grozno je, ko požira tisto tekočino. Imate kaj izkušenj s tem. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polivanje
18.1.2008 12:15:38   
kristinaj
poskusi z gosto hrano.

otrok pri 6m je velik in gre, govorim za našo, takoj po obroku nazaj na tla in je logično, da če spije cca 180 ml mleka, to ne more ostati v želodcu ampak gre ven. tudi naši se to zgodi, največkrat po popoldanski malici, ko poje npr. čokolešnik in pa zjutraj ko ima samo mleko. stari smo 9m. večerja in kosilo pa ne, ker ima gosto hrano.

poskusi ti spit liter tekočine in se pejdi valjat z malo.

lahko je pa tudi refluks, kar pa dvomim, ker bi se moral pojaviti že prej.

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: polivanje
18.1.2008 15:48:03   
rose
Naša je tud stara 6m, pa se ji je v zadnjem mescu polivanje zelo zmanjšalo. Je pa res, da poliva, če jo takoj po dojenju dam na tla in je ful dejavna. Tako, da jo jaz po dojenju malo pocrkljam, potem pa za kake četrt urce v lupinco. In potem šele na tla. Jo pa še vedno samo dojim.
A ji dodajaš kako novo hrano? Lahko bi bilo od tega tudi. Lahko tudi zarad zobkov.
Ni pa to nič takega, če to tekočino poje nazaj. Dojenčki še neznajo ven izbruhnit, pa pogoltnejo. Naša jo je tud velikokrat pojedla, pa nimaš kej.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: polivanje
18.1.2008 19:10:47   
urskas
tudi jaz mislim, da otrok pri 6 mesecih poliva zato, ker je bolj aktiven in najbrži ni veliko pri miru.
Zaradi zobkov to ne more bit.

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: polivanje
21.1.2008 11:57:59   
afroodita
Vsekako naj bi že užival gosto hrano če ne si pa kupi novalac mleko proti polivanju nimam izkušenj s temu mleka imam pa prijatelja k je farmacevt in mi ga je predlagov samo naša pikica ni veliko polivala tako da ga tudi nisem kupila

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: polivanje
21.1.2008 21:27:03   
pikam
Počasi ji že uvajam GH in sicer že približno mesec dni (po malem), tako da ne vem, če je od tega, ker se ji je pričelo dvogovati pred 1 tednom. In to je tisto kar me tako skrbi. Takoj po rojstvu sva imele malo težav s polivanjem, potem pa se je to uredilo. Pred 1tednom pa se ji je kar naenkrat začelo dvigovati in to zelo pogosto. Kaj veliko več se ne giblje kot pred 1 tednom, pa tudi opazila sem, da se ji dviguje tudi oz predvsem ko leži na ležalniku (ne glede na nagib), pa v posteljici pred spanjem je tudi noro. To se ji večkrat zaporedoma dvigne in potem golta, kar je grozno za videti, ker včasih traja kar nekaj sekund in medtem seveda nič ne diha. Pojma nimam kaj bi to lahko bilo. 

(odgovor članu afroodita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: polivanje
22.1.2008 0:55:02   
massylou
tudi jaz si mislim, da poln želodček med telovadbo težko ostane.
Če naša kupčka ne podre dobro, jo dam všasih izmenično v ležeč in stoječ položaj, da se hrana v želodčku in zrak malo zamenjata in gre lažje ven luft. In takrat včasih malo polije poleg "rigice".

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?