mtd
|
hoj, naš Samo je imel operacijo priraščenega jezička, v narkozi je bil 20 minut, je star 14 mesecev, zato ima zadnji obrok zvečer ob 20.00, večer pred OP pa sem mu kar v spanju dala flaško ob 23.00 (drugače je na žlico) in je popil ene 1 dl čokolina. meni so rekli, da mora bit od polnoči tešč in brez vode, naročena sva pa bila ob 8.30, potem pa pridemo tja in pravijo, zakaj mu nisem dala še ob 6h zjutraj jesti,, da itak ne bo pred 12h operiran:zmeden2::zmeden: no, imeli smo srečo, da mu ni bilo treba tako dolgo reveži biti žejen, bili smo na vrsti že ob 10h. je pa tako, da male najprej sprejmejo, zmerijo vročino, našega so še 1x pregledali (Celje) in čas kar teče, tako da se pozanimaj, kdaj točno imata OP, da ne bo reva lačna in žejna. Samo je lakoto in žejo dobro prenesel, sva ga zamotila z ogračami, pa je šlo. mi smo ostali tam 2 uri po Op, potem smo šli, pil je lahko že kake 2 uri po OP, jesti pa so rekli, da raje naj ne dobi tam, ampak šele doma. Samo je vse prestal super, nič hudega mu ni bilo, niti svečke ni potreboval proti bolečinam, se je kar smejal, le ni hotel iti stran od mene in moža. pa že koj je sedel, kmalu hodil, po kaki uri,, tako da je bilo res vse ok! Hvala Bogu, sem se pa zelo bala in mi je bilo enako kot tebi, groza, kako bo šlo, pa tole so kratke operacije in ni tako huda narkoza. oprosti za tak romaaannn, če te še kaj zanima, vprašaj želim vam srečno pri Op in veliko zdravja!! lp
|