Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 21:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Imaš IR al pa Bluetooth?
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 21:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne da bi vedela.
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Menda, da jih zastonj na netu ni. Razen če ti nekdo pošlje melodijo z njegovega telefona (tako, ki jo je prej že sam snel in plačal).
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:03:34
|
|
|
|
k1
|
če maš nokio, si lahko z nokia.com davnlovdaš zastonj.ampak ni neke izbire¨!
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ko boš vedela, boš tut vedela, a lahko zastonj loadaš al ne:)-
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mnenje "strokovnjka", pa ne mene: polifonična melodija je večglasna melodija in te so vse plačljive, ker so avtorske.
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj ti meni, ribica, razloži, zakaj se ti dve stvari sploh uporabljata, pojma nimam. Za IP (ali kar si že napisal) pa še nikoli nisem slišala. Nekaj zastonj strani z muziko in logosi sem sicer medtem našla, ampak na računalnik se mi naloži komad v *mid formatu, z njim pa v računalniku nimam kaj početi.
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:12:25
|
|
|
|
niki5
|
no in recimo, da imam IR, a se jih da kje brezplačno dol sneti :zmeden:
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je IR?
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:15:05
|
|
|
|
niki5
|
infra red
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:16:20
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj naj z njim počnem, topim celulit na stegnih? :)-
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:20:38
|
|
|
|
niki5
|
za moje pojme je tako vseeno kaj imaš, razlika je samo v času ko dawnloadaš, pač pri IR-ju traja dalj.. tako da selena če nimaš kakšnega novejšega telefona imaš verjetno IR.. mene pa še vedno zanima kje bi dobila kakšno free melodijo :) pa na nokia strani se ne znajdem,, a je mogoče kakšen direktni link :zmeden2:
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:21:27
|
|
|
|
niki5
|
download-aš :ups:
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Še zdaj mi nisi povedala, čemu ta IR služi... sicer pa pojma nimam, kaj imam, še tega ne vem, katere znamke je telefon :)-. Videla sem nekaj strani, kjer si za plačilo pošlješ melodijo na telefon, to mi je logično, kako funkcionira. Potem je nekaj takih, kjer so zapisane note, ki jih moraš vnesti v telefon, ampak tega se mi ne da. Potem pa so take, kjer si na računalnik preneseš file. In kaj naj z njim počnem? Če malo nevrone vklopim, potem se da verjetno s kako tehnologijo prenosa preko infra žarkov prenesti vse skupaj s pc na telefon?! Dejmo ribica, razloži malo...
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:32:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Kt da ma Riba kej pojma..jst sam vem, da mojmu telefonu manjka LE infrared alias IR in fotič, pol bo pa perfect. IR je funkcija s katero prenašaš podatke iz compa na mobi ali pa iz mobitela na mobitel. Bluetooth isto. Ampak ker moja Nokia tega nima, ti kej več ne znam povedat:zmeden:
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, no, saj se mi je zdelo, da bo kaj takega... ok, potem pa s temi logosi - kar fajn so - in muziko nimam kaj počet. Še dobro, da si me potolažila, sem mislila, da sem spet sto let za kačami s temi zadevščinami, pa vidim, da se drugim približno toliko sanja kot meni. Je kje katera, ki ima to zadevščino, in mi stvar zdownloada in mi jo pošlje na moj telefon? ;) :angel:
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:39:03
|
|
|
|
niki5
|
ja OK jaz sem mislila, da če rečem downloadaš, da se to potem ve kaj mislim :ups::ups: je fiš bolj natančno razložila :)
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako čisto s firbca... kako pa se IR tehnično izvaja? Na kaj priključiš računalnik? Kaj pa USB priključek, a si lahko z njim kaj pomagam?
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:45:20
|
|
|
|
niki5
|
samo usmeriš v računalnik (tam kjer ima IR), je pa res da če telefon premakneš pade povezava takoj dol, v tem je sploh smisel IR, brez priključkov.
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ekhm... kje pa ima računalnik IR? :zmeden: :((
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:47:50
|
|
|
|
niki5
|
jaz vem, da je meni sodelovec še na starme telefonu snel dol ozadje preko USB, ker tam nisem imela IR, samo mislim da je odvisno kateri telefon imaš..
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:50:09
|
|
|
|
niki5
|
če nimaš telefona z IR ne boš mogla preko računalnika prenašati z IR-om
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram pogledat v navodila, ampak glede na to, da ima gor polifonične melodije in možnost 3d grafike, je prav verjetno, da ga imam. No, kje pa je IR na računalniku?
|
|
|
|
polifonične melodije za GSM 5.6.2005 22:56:15
|
|
|
|
niki5
|
vsak računalnik ima drugje boš že usmerila telefon v računalnik pa ni hudič da ne boš našla, toliko pa že lovi
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16
Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: