Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: policistični jajčniki - stanje po porodu 11.6.2009 19:05:04
|
|
|
|
vrtnica123
|
Meni se ni!!!
|
|
|
|
RE: policistični jajčniki - stanje po porodu 24.6.2009 11:54:06
|
|
|
|
pike
|
Oj, tudi jaz sem imela ciste na jajčnikih oz. policistične jajčnike, zanosila sem s pomočjo Klomifena zaradi nerednih ciklusov po 7 mesecih . Drugih težav nisem imela. Ne vem pa, če so ciste zdaj, po porodu izginile. Bom pri naslednjem pregledu vprašala G.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 22:29:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: policistični jajčniki - stanje po porodu 2.7.2009 8:15:42
|
|
|
|
Nyah*
|
Jaz sem pa ena tistih sreck, ki se ji je stanje popravilo skoraj za 100% . Prvic sem sicer zanosila brez zdravil, je pa trajalo kar nekaj casa, M sem imela kar na 40 dni in vec,..., po prvem porodu pa sem bila cisto zdrava, niso najdli nobene ciste vec, se je ocistilo, kot je rekla moja G, ceprav je res, da sem imela bolj malo cist. Drugic sem zanosila skoraj s pogledom , res, prvic, ko sva rekla, da bi se enega , ampak med obema nisem nic tabletk jemala, M so bile cisto redne, ovulacije mocne kot . Sedaj situacija spet ni roznata, jemljem KT, tut vnetja mam spet stalno, , ampak imam dva soncka, pa se ne sekiram vec toliko . Srecno!
|
|
|
|
RE: policistični jajčniki - stanje po porodu 2.7.2009 18:05:37
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Meni se je popravilo . Sedaj imam normalne cikluse.
|
|
RE: policistični jajčniki - stanje po porodu 6.8.2009 23:08:20
|
|
|
|
petrazg
|
Jaz imam sindrom pco in nisem nekaj časa zanosila v prvo. Ko sva se končno naročila pri Rešu za umetno, sem pred pregledom brez pomoči vseh zdravil zanosila Sem bila srečka nosečka... rodila fantka maja 07, brez menstruacije, zdravil spet postala nosečka in maj letos dobila drugega fantka. Stanje se ni nič popravilo, samo glavno je to, da imam dva prekrasna fanta...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?