|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   policija
5.6.2005 11:40:58   
Tanyya
Punce,jaz sem dons tko naspidirana.Upam da mi boste znale pomagat,ker ste še vsaki svetovale.Je bil moj :love: včeraj s sodelavcem službeno v NM.Ga ustavi policaj,napiše vsakemu kazen za 80.000 sit in da naj podpišeta.Pa nista hotela,moj je rekel,naj mu pove ime pa priimek,pa ni hotel,značko z imenom si je dol snel.In na koncu jo je caps odhajal,je mojga:love: zbil z avtom in odpeljal naprej.:love: je takoj poklical policijo,pa so na postaji rekli naj napiše pritožbo.:love:ima registrsko in pa čas kdaj so ga ustavili.Zdaj me pa zanima:
1)ali ti je uradna oseba po zakonu dolžna povedat svoje podatke(ime priimek)
2)kaj se bo zgodilo,če napiše pritožbo?ali naj doda tudi poročilo z zdr.pregleda?
No,da vam povem zakaj pa sploh sem tako razkurjena;moj:love: ima eno bolezen in če se full udari lahko dobi notranje krvavitve.Ko ga je policaj zbil-na desni rami ima ful odrgnino.Ju3 gre k svoji zdravnici.Da se ne bomo na koncu tožarili po sodiščih,potem pa mi potegnili ta kratko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   policija
5.6.2005 11:46:09   
total
Kaaaaj,pa te policaji niso nprmalni,ja zakaj pa jim je napisal kazen?

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   policija
5.6.2005 11:47:59   
Anonimen
Ja, zakaj pa jima je napisal kazen? In ja, mislim, da bi lahko zahteval, da mu pove ime in priimek, sicer pa je zadevo verjetno podpisal tudi policaj, tako da lahko spodaj vidi, kdo je bil.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   policija
5.6.2005 11:52:03   
Tanyya
uu bom mojga za ušesa.Nekje sta šla čez polno črto.Samo 80.000?Pa baje bosta kazen dobila po pošti ker nista hotela podpisat.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   policija
5.6.2005 11:54:12   
total
Ja kazen je kazen,pa policaj ti jo rade volje podpiše,ampak če ga je pa z avtom zbil pol pa ga lahk toži.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   policija
5.6.2005 11:56:49   
Tanyya
sej fora je v tem,da mu policaj ni hotel dat osebnih podatkov.Mislim pa da po zakonu bi jih moral.Ne more zdaj tožit celo NM policijo:zmeden:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   policija
5.6.2005 11:58:43   
total
Če bo dobil kazen po pošti,itak piše kdo mu je kazen dal.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   policija
5.6.2005 11:59:55   
Žirafca Helena1
Dons naj gre na urgenco. Bo bolj veljavno, ker izvidi od urgence veljajo potem tudi za zavarovalnico.
Vsaka uradna oseba je dolžna povedati, kdo je če ga vprašaš. Takoj napiši pritožbo na postopek:(:(!!!!!
Policaji bi morali prit popisat ko jih je poklical, da ga je policaj zbil. To je tko kot če bi ga zbil navaden voznik. On je povzročitelj nesreče.
:miska:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   policija
5.6.2005 12:00:32   
Anonimen
Policaji imajo značke z imenom in jih MORAJO imeti na vidnem mestu pripete (mislim, da na prsnem žepu) poleg tega se (menda) morajo predstaviti.

Če se ti da počakat bom pol k bom šla na kosilo vprašala naše policaje. Mamo v famili kar 2 (pomisli):ups:...

Eto povej, če ne nebom gnjavla naših.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   policija
5.6.2005 12:03:42   
Tanyya
o pikec0,lepo prosim da jih malo pognjaviš.Kar oba skupaj:)- Ja sej jaz sem mu tudi rekla naj gre na urgenco takoj,zaradi papirjev pa tega.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   policija
5.6.2005 12:05:06   
Anonimen
Čakej, a to pomeni, da sta bila vsak s svojim avtomobilom? ker drugače ne razumem, zakaj kazen obema po 80 čukov? A če sta bila z dvema, sta oba prehitevala čez polno, al kako?

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   policija
5.6.2005 12:08:51   
Anonimen
Ej to ti pa rečem, je bolš it na urgenco čez kakih par ur in ne čist takoj, no razen če je kaj oooornk narobe. Da ne bo kdo z zunanjimi zlomi doma TV gledal.

K sem mela prometno sem bla tolk polna adrenalina, da me ni čist nič bolelo, pol sem šla še na podelitev diplome, in pol šele je začelo komi bolet, prej mi pa nihče ni lih kej dost verjel. Je že v redu da gre na urgenco, če ne druzga mu bojo kaj proti bolečinam dali, pa tud za zavarovalnico je fajn, da to ma.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   policija
5.6.2005 12:10:37   
Tanyya
bila sta s službenim kombijem,pa vsakemu je kazen napisal:zmeden:
pa ko je klical na policijo,mu je tisti ki se je javil rekel,da ne more proti svojemu sodelavcu govorit,ukrepat(ne vem kako naj se izrazim) samo kolikor jaz vem se taki pogovori snemajo

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   policija
5.6.2005 12:11:40   
Žirafca Helena1
Evo, to piše v Evropskem kodeksu policijske etike:
14. Policija in njeni uniformirani uslužbenci so praviloma jasno prepoznavni.

To pa v Slovenskem kodeksu:
Policist zagotavlja varovanje in spoštovanje človekovih pravic in temeljnih svoboščin; pri zakonitem poseganju vanje mora spoštovati človekovo osebnost in njegovo dostojanstvo.

Človekovo osebnost in njegovo dostojanstvo je dolžan varovati tudi s preprečevanjem kakršnega koli nasilja, nečloveškega ravnanja in drugih dejanj, ki so ponižujoča za ljudi.

Pri izvajanju pooblastil in uradnih nalog v postopkih z ljudmi mora policist ravnati odločno, vendar obzirno ter pri tem paziti, da na škoduje njihovi časti in dobremu imenu, da jih po nepotrebnem ne vznemirja ali jim nalaga nepotrebnih obveznosti. Posebno pa mora paziti na osebe, ki potrebujejo dodatno pozornost, pomoč in nego.

Ma da dajo :hudicek: na disciplinsko!:hudicek:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   policija
5.6.2005 12:13:57   
Žirafca Helena1
Kazen se dodeljuje samo tistemu, ki je prekršil zakon - šoferju daaaa. Ta je pa policaj v pravem pomenu besede. Pomoje je še blond zraven:hudicek:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   policija
5.6.2005 12:14:33   
Tanyya
pikec0,moj ne sme jemat nobenih zdravil,razen lekadola pa še to mora bit fejst hudo

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   policija
5.6.2005 12:15:36   
Anonimen
pol naj gre na urgenco!!!

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   policija
5.6.2005 12:17:12   
Tanyya
Helena1,bil je en stari.Pa baje jih ni ustavil tam,kjer sta naredila prekršek,ampak ko sta bila že skoraj na avtocesti za lj

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   policija
5.6.2005 12:23:16   
Anonimen
Oprosti, ampak jaz ne verjamem, da je obema napisal kazen. kazen se napiše tistemu, ki je povzročil prekršek - torej vozniku.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   policija
5.6.2005 12:33:20   
Anonimen
Če je klical na 113, se pogovori avtomatsko snemajo, tako da ne morejo se npr. spomnit, da niso dobili klica, vsak klic se itak registrira na telekomu.
Naj gre takoj k zdravniku (magari na urgenco), da mu da poškodbeni list. A ima tvoj :love: hemofilijo?

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   policija
5.6.2005 12:34:04   
Anonimen
No, pa še to. Pravkar sem govorila s prijateljem, ki je tudi policaj in pravi, da kaj takega ni mogoče. In da s tem, ko tvoj ni hotel podpisati, je avtomatsko priznal krivdo. Po pošti pa itak vsak dobi domov, mislim, da v roku petih dni...bodi pozorna, če bo pošta prišla, ker je meni vse skupaj čudno. Ne bit huda, ampak mislim, da sta tistih 80 čukov zaporavila na kakšen drugačen način, potem pa s sabo pripeljala takole zgodbico.

P.S. ne ščitim policije, ampak tale zgodbica ima res kar nekaj pomankljivosti.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   policija
5.6.2005 12:35:02   
Tanyya
evo al bina,citiram mojega dedca:vsakemu je napisal po 80.000 ker nisva hotela podpisat.
Meni tudi ni logično,kako naj sovoznik dobi kazen če vozi drugi

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   policija
5.6.2005 12:35:32   
Anonimen
Aja, a sta mogoče oba dobila kazen, ker sta se vozila s službenim avtom, pa nista imela potnega naloga? To je edini razlog, ki se ga spomnim, da bi oba dobila kazen.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   policija
5.6.2005 12:37:07   
Anonimen
Aja pa kako kje je bil pa tadrug policaj? Mogoče je bil ta tisti, ki je znal pisat, uni, ki je znal brat je v avtu sedel:zmeden:

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   policija
5.6.2005 12:43:22   
Anonimen

114. člen

(1) Z denarno kaznijo 100.000 tolarjev na kraju samem kaznuje inšpektor za prekršek voznika:
1. če med vožnjo v vozilu nima izvoda licence za vozilo oziroma izvoda potrdila o priglasitvi (18. člen);
2. če med vožnjo v vozilu nima potnega naloga (18. člen);

kaznuje torej voznika in ne tudi potnika in to 100.000 sit.

Bom počakala na razplet zgodbe, me zanima kako in kaj :ups:

A na urgenco je že šel?

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?