|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poletni dopust
8.2.2005 16:16:54   
ciciban
Mene pa zanima kam greste letos na dopust.Se posebaj me zanima kje je lepa plaza za otrocke in veliko pes-poti za sprehajanje z vozicki.
PS
Mi smo bili( z otroki) enkrat na Bolu in 2x v Biogradu.:racka:Zdaj bi sli se kam drugam,pa me zanima kje je lepo,predvsem pa primerno za majhne otroke.Skalnate ali betonirane plaze sploh ne pridejo v postev.
LP :morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   poletni dopust
8.2.2005 16:35:26   
ciciban
Mi smo bili u Kumenatu-to je mal vn iz mesta-super je za otroke po 1letu,ko se ze mal igrajo v mivki.Mas pa vse-od mivke,prodnate plaze,betonske...Kar mi je bilo pa najbol vsec,pa je pes pot ob obali-super za vse,ki obozujejo sprehode ob vecerih.Samo mi bi znali ze v mize vse oblazt,zato bi sli se kam drugam. Fajn je tud za kolesarje-mal stran je kolesarska pot okol Vranskega jezera-sam tja pa nismo sli,ker sta bila tamaledva se premajhna.

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   poletni dopust
8.2.2005 16:44:51   
KIRA
pred leti sem bila na Pag, Gajac - na plaži Zrče. je najlepša tam, prodnata, super za otroke. parkirišče je ful o.k. bilo že takrat, kolikor slišim, pa so tudi naredili vse mogoče štande itd...
največ je bilo družin z otročki, prostora je ogromno tudi za kake senčnike, otroci lahko grejo na tobogan in se vozijo s pendolinom. če bi lahko, bi spet šla, ampak bo par let še moralo počakat....
aja- plačat je treba parkirnino - takrat je billo 9 kun za 1 avto za cel dan, ampak lahko greš domov oz. v apartman na kosilo ali v mesto in pol nazaj. so bile dnevne karte.
skal ni, ježki pa so zelo zelo globoko v vodi in školjke tudi - če se poskusiš potapljat jih niti dosečt ne moreš, tako globoko je - ampak ne čist pri obali. tako jasna in čista voda je bila, da bi globino ocenil mogoče na 2 metra, je bilo pa najmanj 10 -a mpak bolj v sredini zaliva. v bližini je pa tudi FKK plaža, samo ne vem kako se tja pride.
LP:rozica:

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
8.2.2005 16:45:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ciciban)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   poletni dopust
8.2.2005 17:00:33   
ciciban
Za enga cepca vem,da ima oglas na internetu,ker smo mi na ta nacin rezervirali stanovanje-sam zdle se ne spomnem tocn naslova-pa nas je na suh n.....Dobil smo sobo v kleti,zasvinjani-ja take svinjarije se nisem dozivela ne prej,ne pol vec,tk da sva z 3m staro puncko u rok hodila z nasim od vrat do vrat in prosila za sobo.Morm rect,da so nama domacini zelo pomagali in nama res nasli dva ,ki sta nas potem vzela.Takrat je bilo povsod ze vse polno-no in h istim smo sli tudi lani ker smo bili zelo zadovolni.
PS
Ira,ce zelis naslov mi pisi privat sporocilo

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   poletni dopust
8.2.2005 17:06:38   
malika
Vse to kar iščeš je na otoku Pagu :bravo:. Mi hodimo v Novaljo(v kamp Straško) in je super, lepa plaža, senca, ogromno prostora za sprehode,...Sorogniki hodijo v Metanjno(prav tako Pag) in so prav tako zadovoljni s plažo, edino sence je tam manj.

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   poletni dopust
8.2.2005 17:12:42   
ciciban
No,sence pa tudi v Kumenatu ni -je tam kjer je plaza kamnita.Mi smo si brisace nosil na plazo ze ob 7h,da smo imeli senco.

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   poletni dopust
8.2.2005 17:13:00   
Taša
Jaz sem glih malo prej rezervirala apartma v Pirovacu pri Šibeniku, sicer sem tam bila enkrat ampak samo zvečer na sprehodu ko smo bili na dopustu v Vodicah.... Pride v Pirovcu apartma za 3 osebe 35 EUR, na dan pa plaža je cca. 100 m oddaljena od apartmaja....Se mi zdi kar sprejemljiva cena.. Pa že ima skoraj vse zasedeno razden 1 teden je sedaj še prost....Tako da smo se dogovorili da mi bodo danes na mail poslali podatke kam poslati akontacijo 35 EUR.. Drugače je slika hiše na internetu in je kar lušna....

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   poletni dopust
8.2.2005 17:43:46   
ciciban
Kaksna je pa plaza tam?

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   poletni dopust
8.2.2005 18:13:47   
Anonimen
Lansko leto, ko je bil mali star 3 mesece, smo bili v Njivicah na Krku. Bilo je super.

Letos gremo v Dalmacijo-na Korčulo. Smo ravno prejšnji teden rezervirali.:bravo:

(odgovor članu ciciban)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   poletni dopust
8.2.2005 18:49:39   
ciciban
Tedva imata sobe (4)-vsaka ima svojo kopalnico in na voljo je skupna kuhinja.Za hiso je velika terasa.Na enkrat pa vzamejo najvec 2 obiskovalca-2 sobi sta prazni.Lahko pa izrazis svoje zelje in ti bosta dala od kasne sosede naslov.Si med sabo pomagajo domacini.Pisi mi,pa ti bom ostalo povedala.Pa nekaj malga slik ti lahko poslem.

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   poletni dopust
8.2.2005 18:59:04   
Anonimen
Kdor gre na Pag- ne na Zrće! Sam tuc tuc skoz iz vseh lokalov, se najdejo lepše plaže! Npr. plaža čista...mivka v vpdi in ob vodi:)
lp,:fis:

Aja, jst upam, da gremo na Pag:love:

(odgovor članu ciciban)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   poletni dopust
8.2.2005 19:30:00   
ciciban
A ma kdo kasno stevilko-ni vazn-soba,apartma...:morje:Lahko tudi prikolica,ce jo kdo oddaja.

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   poletni dopust
8.2.2005 20:30:51   
p&b
Midva z mozem sva bila lani konec septembra zacetek oktobra na Malorki ponoci je bila tem.26 stopin,v tem casu se tam nahajajo samo penzionisti in starsi z otroci in tudi z dojencki,tako da je bil avion poln dojenckov,plaza -pescena seveda,je bila dolga 15 km,pa tudi ko si sel v vodo tudi po 50 m,nisi imel vode dlje kot na case do pasu pa spet samo do kolen,pa ni bilo drago po osebi sva dala skupaj z letalsko karto,zavarovanje,polpenzjon,8 dni-75.000sit,tako da si zelim letos tudi tja -zdaj ko imamo:duda:.Pa ne,da imam kaj proti Hrvaski,ampak se mi zdi,da postaja draga in zato raje nekaj dodam in se imamo res fajn.
LP

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   poletni dopust
8.2.2005 20:42:22   
ciciban
p&b a to sta sla preko agencije? Kere?

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?