|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poletne za solarij
14.4.2007 22:31:38   
čaki
tiste ki hodite samo za čez poletje v solarij-bo treba letos prej ker je že tako lepo vreme?? jaz grem ponavadi konec maja ali začetek junija, da sem za čez poletje INN pa da še do morja zdrži barva, da me tam ne opeče. jaz kar že malo študiramuser posted image user posted image user posted image  da bi šla. ker letos je vse prej user posted image user posted image user posted image
še krompir smo prej posadili kot vsako leto user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj menite
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poletne za solarij
14.4.2007 22:32:57   
Anonimen
Kull.user posted image

Mene tam ne vidijo. Mi je bolj pomembno zdravje.

(odgovor članu čaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2007 22:42:06   
Anonimen
Raje pojdi malo na sonce. Saj je ravno tako škodljivo, ampak manj mukotrpno in ceneje. Jaz sem že kra lepo rjava, pa se samo kdaj pa kdaj malo z mulcem s kolesom vozim in sprehajam.

Sicer pa, če ti paše, zakaj ne. Če se počutiš lepšo, potem je v redu. Jaz sem za.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2007 22:43:32   
rija
ni za mene....dobim klastrofobijo v tisti trugi....user posted image  sploh pri nas je ena fajn škripala.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2007 22:45:24   
Anonimen
Jaz furam modo "belo je lepo" odkar me je par let nazaj v solariju po joškah tko zapekl (ožgal) da sm trpela še par dni. K to niso opekline k na soncu ampak prou globoko v koži. Boli k user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2007 23:08:04   
Anonimen
O hudo Karin.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2007 13:33:12   
srki
Jaz sem bila v solariju ene parkrat, očitno moja koža ni za take stvari, tudi na soncu se moram pazit, ker sem rdeča, sicer postanem rjava, pa se hitro lupim, tudi če se mažem z losijoni.

V solariju pa mi je "obarvalo" samo trebuh. Verjetno slab solarij.

Pa tudi nimamo ga v bližini našega kraja, da bi pa popoldne po šihtu ostajala za to, da bi šla v solarij, mi pa tudi ni.

Ah, sem se že sprijaznila, da delam reklamo za jogurt.

Motijo pa me razni spotakljivci "joj, kako si bela". Ja in?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2007 13:58:52   
Tejči
Nisem še nikoli bila v solariju. Če se pokažem sončku sem kar hitro rjava, samo ne dam nič na rjavo barvo..sem si tudi bela všečuser posted image  Kakor komu paše in kaj je komu lepo. Torej, če si želiš, pa pojdi že sedajuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2007 14:00:36   
Strawberrie Cherrie
Mogoče bi šla, če neb zmeri fasala take alergije in rdeče pike.
Drugače pa raje grem kar malo na sonce, dost hitro porjavim.
Občasno uporabim tudi kakšno kremo za porjavitev, ne pretirano, ampak tako - za lesk kože user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2007 14:02:45   
CatJa
Ja pejt, sploh če ste že krompir sadili.

Pa greš zdaj eno rundo, junija pa še enkrat.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2007 20:12:52   
Anonimen
Jaz že hodim ja!Mi ni hujšega ko bele nogeuser posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2007 10:20:43   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: čaki

še krompir smo prej posadili kot vsako leto user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj menite

No, potem se pa ne sekiraj.
Bo krompir kmalu ven pririnil, pa ga boš šla na njivo/vrt okopavat, pa boš dobila barvo. Boš pravo lepo zagorelo kmečko dekle. user posted image
Boš združila prijetno z koristnim. Vrt boš imela okopan + solarij + telovadba in vse to zastonj. user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.4.2007 23:21:18   
MAJDA22
Zdravo!

Tudi sama grem skoraj vsako leto v solarij.
Začnem že kar meseca maja po praznikih. Na začetku grem 2 x tedensko po 5 minut, na koncu pa 2x 10 minut. Skupaj 50 minut.
Tako imam lepo podlago za na morje, drugače sem pa bolj bele polti in bi brez podlage (solarija) morala biti cel dopust v senci. Že itak se skrivam med 11 in 16 uro.

LP!

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?