Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:40:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Ti si ga kar privošči! Veš koliko je nosečnic, ki si privoščijo kak kozarček piva ali pa črnega vinčka!! Se boš vsaj malo sprostila in morda ravno takrat rata! Samo veliko :sloncek::sloncek::sloncek:! :rozica:
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:44:47
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst tudi nardim kak požirek piva pri mojemu:love:, pa na morju sem tudi kak kozarček bevandice spila. Seveda pa tega ne delam vsak dan:)- Tinka
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:45:18
|
|
|
|
cica
|
O Dolenjka, zvečer bom nazdravila tudi zate . Za tvoje črtice. Prav? Potem pa hop,hop,hop... To pa ne bom še zate....:)-:)-:)-
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:45:52
|
|
|
|
dolenjka
|
No, no Cica, da seveda ne boš pretiravala! Mišljeno je bilo v zmernih količinah, drugače boš morala k gospodu "parkiraj ritensko"! :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:47:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobr si to napisala!:)- Veš, včasih se mi že mal ne da :sloncek:, ker sem tolk obremenjena s tem! Če bo šlo tko naprej se mi bo še kaj vnelo :)-:)-:)-! No, kar spij enega zvečer, jaz ga bom tut, sem se že odločla, pa skočil bomo tut mal, za vsak slučaj, ker zgleda da bo tečka rdečka vsak čas prisopihala!:((
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:50:13
|
|
|
|
rija
|
Eno pivo še nikomur ni škodilo, pa tudi tebi ne bo. Če pa boš tej enici dodala še kakšno drugo številko, pa ti bo kvečjemu hudo slabo....;)
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:53:14
|
|
|
|
cica
|
Tud moja tetka prihaja, že trka! Kar se tiče :sloncek::sloncek::sloncek: pa imaš kar malo prav. včasih se mi zdi, da ni več tako kot pred načrtovanjem otročka. Ah, bo že, a ne?
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:55:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Itak! Ti pa povem da kak kozarček kar paše, ker se pol mal sprostiš in spet uživaš (sprobala ta in prejšnji vikend ko sva bila na :morje:)! Privošči si malo "off" variante, morda bo pa posledica lepa, zdrava :duda:!
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:01:00
|
|
|
|
cica
|
Dolenjka, Rija in Tinkamiška, koliko časa se že trudite? Bom za vsako pet požirkov naredila.:pujs::pujs::pujs:
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:01:30
|
|
|
|
rija
|
Meni je že uspelo... po 10 letih.
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:03:41
|
|
|
|
cica
|
Uf....kako pa si vse to prenesla? Pa si po naravni poti? (daj, gotovo si naumila kako čarovnijo....povej še meni....););):):):)-
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:13:54
|
|
|
|
rija
|
Ni čarovnija, samo kemija. Umetno... Prenesla: super. Se nisem nikoli preveč obremenjevala s svojim stanjem in živela vmes krasno življenje. Ga je škoda zapravit za sekrianje, spremeniš itak nič ne.
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:15:56
|
|
|
|
cica
|
Ja, to si moram zapomniti. :rozica:
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:57:26
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem tudi že srečka:nosecka:, samo imam veliko krajši staž, 14M, pa se mi je vlklo ko:hudicek:! Tinka
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 17:19:21
|
|
|
|
DaisyE
|
Cica na zdravje!!! :)-:)-:)- LP
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 17:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Na zdravje vsem! ;)
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz si tu in tam privoscim kako pivce ali pa rum kolo itd. a kaj , ko se me takoj prime! Mi je kar nerodno! Sej ne da sem ga prej na veliko pila, a da se ti ze po enem pivcu vrti je pa ze kar malo hudo, punce, ali ne?!!:)-:ups:
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:19:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne sekiraj se Mucamaca, tudi mene se pivo takoj prime, veliko hitreje kot vino! Pivce pa običajno pijem samo poleti, pozimi prisegam na refošk :) Kar se vrtoglavic tiče, je pa treba mal trenirat:)-:)-
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, sej se ne kesiram glede tega, ce bi se pa se zaradi tega, potem mi pa res ne bi bilo vec pomoci!:)-
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:29:13
|
|
|
|
cica
|
Mene pa je na trenutek le malo zaskrbelo glede alkohola. Sem brala o neki raziskavi, pa ne vem točno kje, da v začetku nosečnosti lahko že majhne količine alkohola poškodujejo plod. Pa sej ste me ve potolažile... Ja, sej se me tud rade veselimo , pa včasih žingamo ne glede na načrte.. ( da ne boste mislile, da sem kak kronik:)-:)-:)-:)-)
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:33:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Ej Cica, moja naj prijateljica pri prvi nosečnosti ni vedela da je noseča in ga je 1.m ful pila (vino), pa je tamala lepa ko slika (ima že osem let)!
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:42:04
|
|
|
|
cica
|
Ma ja sej sm začela drugač razmišljat. Preveč komplicirat ni dobro. Pa še rata ne, če kompliciraš.
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 12:27:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Včasih se mi zdi da sem rojena komplikatorka na m2!!:)-:)-:)- Enim pa vse ratuje, pa flegme so v 0, pol jim je pa že mal odveč, če še kdaj zanosijo in gredo kr mal na splav... (sem mal tečna, ker je šla ena kolegica glihkar že tretjič)!:(
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......