Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:40:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Ti si ga kar privošči! Veš koliko je nosečnic, ki si privoščijo kak kozarček piva ali pa črnega vinčka!! Se boš vsaj malo sprostila in morda ravno takrat rata! Samo veliko :sloncek::sloncek::sloncek:! :rozica:
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:44:47
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst tudi nardim kak požirek piva pri mojemu:love:, pa na morju sem tudi kak kozarček bevandice spila. Seveda pa tega ne delam vsak dan:)- Tinka
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:45:18
|
|
|
|
cica
|
O Dolenjka, zvečer bom nazdravila tudi zate . Za tvoje črtice. Prav? Potem pa hop,hop,hop... To pa ne bom še zate....:)-:)-:)-
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:45:52
|
|
|
|
dolenjka
|
No, no Cica, da seveda ne boš pretiravala! Mišljeno je bilo v zmernih količinah, drugače boš morala k gospodu "parkiraj ritensko"! :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:47:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobr si to napisala!:)- Veš, včasih se mi že mal ne da :sloncek:, ker sem tolk obremenjena s tem! Če bo šlo tko naprej se mi bo še kaj vnelo :)-:)-:)-! No, kar spij enega zvečer, jaz ga bom tut, sem se že odločla, pa skočil bomo tut mal, za vsak slučaj, ker zgleda da bo tečka rdečka vsak čas prisopihala!:((
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:50:13
|
|
|
|
rija
|
Eno pivo še nikomur ni škodilo, pa tudi tebi ne bo. Če pa boš tej enici dodala še kakšno drugo številko, pa ti bo kvečjemu hudo slabo....;)
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:53:14
|
|
|
|
cica
|
Tud moja tetka prihaja, že trka! Kar se tiče :sloncek::sloncek::sloncek: pa imaš kar malo prav. včasih se mi zdi, da ni več tako kot pred načrtovanjem otročka. Ah, bo že, a ne?
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 15:55:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Itak! Ti pa povem da kak kozarček kar paše, ker se pol mal sprostiš in spet uživaš (sprobala ta in prejšnji vikend ko sva bila na :morje:)! Privošči si malo "off" variante, morda bo pa posledica lepa, zdrava :duda:!
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:01:00
|
|
|
|
cica
|
Dolenjka, Rija in Tinkamiška, koliko časa se že trudite? Bom za vsako pet požirkov naredila.:pujs::pujs::pujs:
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:01:30
|
|
|
|
rija
|
Meni je že uspelo... po 10 letih.
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:03:41
|
|
|
|
cica
|
Uf....kako pa si vse to prenesla? Pa si po naravni poti? (daj, gotovo si naumila kako čarovnijo....povej še meni....););):):):)-
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:13:54
|
|
|
|
rija
|
Ni čarovnija, samo kemija. Umetno... Prenesla: super. Se nisem nikoli preveč obremenjevala s svojim stanjem in živela vmes krasno življenje. Ga je škoda zapravit za sekrianje, spremeniš itak nič ne.
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:15:56
|
|
|
|
cica
|
Ja, to si moram zapomniti. :rozica:
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 16:57:26
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem tudi že srečka:nosecka:, samo imam veliko krajši staž, 14M, pa se mi je vlklo ko:hudicek:! Tinka
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 17:19:21
|
|
|
|
DaisyE
|
Cica na zdravje!!! :)-:)-:)- LP
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 28.6.2005 17:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Na zdravje vsem! ;)
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz si tu in tam privoscim kako pivce ali pa rum kolo itd. a kaj , ko se me takoj prime! Mi je kar nerodno! Sej ne da sem ga prej na veliko pila, a da se ti ze po enem pivcu vrti je pa ze kar malo hudo, punce, ali ne?!!:)-:ups:
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:19:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne sekiraj se Mucamaca, tudi mene se pivo takoj prime, veliko hitreje kot vino! Pivce pa običajno pijem samo poleti, pozimi prisegam na refošk :) Kar se vrtoglavic tiče, je pa treba mal trenirat:)-:)-
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, sej se ne kesiram glede tega, ce bi se pa se zaradi tega, potem mi pa res ne bi bilo vec pomoci!:)-
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:29:13
|
|
|
|
cica
|
Mene pa je na trenutek le malo zaskrbelo glede alkohola. Sem brala o neki raziskavi, pa ne vem točno kje, da v začetku nosečnosti lahko že majhne količine alkohola poškodujejo plod. Pa sej ste me ve potolažile... Ja, sej se me tud rade veselimo , pa včasih žingamo ne glede na načrte.. ( da ne boste mislile, da sem kak kronik:)-:)-:)-:)-)
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:33:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Ej Cica, moja naj prijateljica pri prvi nosečnosti ni vedela da je noseča in ga je 1.m ful pila (vino), pa je tamala lepa ko slika (ima že osem let)!
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 11:42:04
|
|
|
|
cica
|
Ma ja sej sm začela drugač razmišljat. Preveč komplicirat ni dobro. Pa še rata ne, če kompliciraš.
|
|
|
|
poletje in večerno pivo... 29.6.2005 12:27:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Včasih se mi zdi da sem rojena komplikatorka na m2!!:)-:)-:)- Enim pa vse ratuje, pa flegme so v 0, pol jim je pa že mal odveč, če še kdaj zanosijo in gredo kr mal na splav... (sem mal tečna, ker je šla ena kolegica glihkar že tretjič)!:(
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?