Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pol nogavic manjka- izgubljene na poti :) 29.1.2006 19:17:26
|
|
|
|
Primoza
|
To je neizpeta zgodba - edina rešitve je imeti čimveč enakih ali vsaj približno enakih nogavic.
|
|
|
|
RE: pol nogavic manjka- izgubljene na poti :) 29.1.2006 20:08:10
|
|
|
|
paris
|
Se strinjam, ampak zgubljajo se vedno sinovi zokni, moji nikoli. Zato mu kupim po 10 parov enakih nogavic in je mir!
|
|
RE: pol nogavic manjka- izgubljene na poti :) 29.1.2006 20:35:07
|
|
|
|
JASNA D
|
Težavo rešujem tako, da naredim generalko (čiščenje in pospravljanje) in tako vsaj enih parkrat na leto najdemo marsikaj izgubljenega . Drugače pa se pri nas najdejo nogavice celo v pečici . Bog ve, komu so se zaluštale pečene...Mislim, da za take zadeve poskrbi moj dragi sin. Kot na primer mašinca za striženje od Ro-Le. Le ta se je oprala na 40 stopinj z Dashem in Lenorjem. Ni da ni, pri naši koči...... Jasna
|
|
|
|
RE: pol nogavic manjka- izgubljene na poti :) 29.1.2006 20:41:59
|
|
|
|
Maček Muri
|
, pri moji mami se je to redno dogajalo. Meni se v 18 letih, kar imam svoje gospodinjstvo, to še ni zgodilo. Ampak zgleda je to čisto nekaj normalnega, ker poznam dosti ljudi, ki jih to muči. Črna luknja?
|
|
|
|
RE: pol nogavic manjka- izgubljene na poti :) 29.1.2006 22:11:26
|
|
|
|
Moyca_
|
Črna luknja
|
|
RE: pol nogavic manjka- izgubljene na poti :) 29.1.2006 22:50:40
|
|
|
|
soncece24
|
Ja, naš stroj tudi nogavice je
|
|
RE: pol nogavic manjka- izgubljene na poti :) 29.1.2006 23:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Se pridružujem "klubu iskalk izgubljenih nogavic". S to razliko, da je pri nas razlog to, da sem jaz za en k*** gospodinja. Mi nimamo črnih lukenj.
|
|
|
|
RE: pol nogavic manjka- izgubljene na poti :) 29.1.2006 23:28:15
|
|
|
|
soncece24
|
Eh, kerensa, če je stroj kriv
|
|
RE: pol nogavic manjka- izgubljene na poti :) 30.1.2006 10:04:21
|
|
|
|
Anonimen
|
O sedaj sem pa potolažena.Sem mislila,da je to samo naš problem. Nogavice brez para se kopičijo,Največja zagonetka pa je,kje so poniknili pari? Prebrskala sem že bajto,pa ni duha ne sluha. Jaz pravim,da jih je pralni stroj požrl,samo,da mi nihče ne verjame
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?