|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pokvarjen avto
20.4.2012 12:22:03   
manna
Točno pol leta nazaj sva kupila nov avto. V avtosalonu. Prekrasen, lep nov avto. Vzela sva kredit. En mesec po nakupu se nama je pokvaril CD predvajalnik. Na novega sva čakala dva meseca. Na tiste štiri CD-je ki so bili v predvajalniku, še čakava. Ta teden pa se nama je avto pokvaril. Menda je šel krmilni sistem. Zdaj je v popravilu in imava nadomestnega.
Zgrožena sva in ne veva kaj naj narediva. Pol leta star avto se pač ne more pokvariti?! Ali pač?!?! Razmišljava ali naj ga prodava. V tem trenutku bi namreč zanj dobila še vedno skoraj toliko kot sva zanj dala. In kupiva nekaj drugega? Se splača? Gre za VW.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pokvarjen avto
20.4.2012 12:26:17   
čiba
Garancijo imata, ne?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pokvarjen avto
20.4.2012 12:31:18   
manna
Garancija je, ja, ampak, bega naju da se nov avto tako pokvari. Po izkušnjah to pomeni da se bo kar naprej nekaj kvarilo. Kaj če se nam na sredi otoka poleti pokvari kaj? Kaj če se nama bo kar naprej nekaj kvarilo in bova več z nadomestnim okrog vozila?? Ali se človek sploh lahko še zanese na kakšen avtomobil? Gre zato da če ga zdaj prodava, dobiva zanj bistveno več kot npr. čez dve leti. Ampak po drugi strani smo se pa ravno navadili nanj in je drugače res fajn avto...

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pokvarjen avto
20.4.2012 12:35:32   
čiba
Jaz ti težko rečem kaj naj nareditauser posted image Mi smo imeli prej isto VW in se nam je kvarilo, pa še garancije nismo imeli, ker avto ni bil nov, zato sva z možem vzela kredit in kupila novega. In od takrat imamo mir.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pokvarjen avto
20.4.2012 13:14:00   
gsatalema
če ga sedaj prodata res izgubita najmajn. Kdo ga bo pa kupil, če se bo vedelo da je avto dosti v okvari?user posted image .Kaj se to ne vodo zraven servisne knjige in številke avtauser posted image , ne vem, mislim pa da so te stvari vse preverljive user posted image . Najbolje je, da ga avtohiša vzame nazaj in ga ona prodaja, vidva pa vzamita kaj druga.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pokvarjen avto
20.4.2012 13:17:44   
Mipka
Če je filing slab potem je boljše da ga prodata, ker da se že takoj v štartu nov avto kvari in da že sedaj začneš šraufati po mašini in vse ostali stvareh glih ni ravno najboljše. Pri kateri avtohiši sta ga pa kupila?

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pokvarjen avto
20.4.2012 14:35:26   
malaMravljica
joj, tebi to sploh ne more biti smesno, sam meni je, ko pomislim na nas. Mi imamo en tak avto. Non stop je nekaj, non stop. No, zadnjic smo bili celo na daljsi turi za praznike in ni bilo nic. Saj nam vse dajo na garancijo, celo motor so nam po preteku garancije zastonj zamenjali, sam vedno nek nadomestni avto in nikoli ne ves kaj bo. Na dopust gremo vedno s tem avtom in mene je ze prav stran, kaj bo, ko gremo na pot. Da je mera polna je pa zadnjic ena zival nek kabel spodaj pregriznila in moj je sel s sodelavci na daljso pot, avto je itak obstal na cesti. Men je ze prav smesno no.  Je pa prav cudno, moj moz se nikoli ni imel tok dolgo enega avta, tega pa kar se in zgleda da ne bomo se prav hitro ga menjali. Saj ko dela ga je tok fajn vozit, sam kaj ko nikol ne ves kaj bo. Enkrat sem mu ze rekla, da ko bo menjal, da dobim jaz tega, on pa nekaj drugega, pa niti pod razno ne grem vec v to.

(odgovor članu Mipka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.4.2012 15:10:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pokvarjen avto
20.4.2012 19:31:29   
nananaja
Mogoče bi se za pomoč obrnila na zvezo potrošnikov, da boš pripravljena na boj z avtohišo. Dobro preštudiraj, kaj ti nudi garancija. Pa ne daj se poceni prodati, ste že prvič drago plačali.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pokvarjen avto
20.4.2012 21:10:42   
Brbs
avto ti morajo v določenih dneh (45) popraviti, če ne ti morajo dat novega. uveljavljajta garancijo in se razkurita. pa v času garancije čim več avto furat in čim več stvari popravit, če gre kaj narobe.

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?