Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pokvarjen LCD na fotoaparatu-SE SPLAČA POPRAVIT? 27.12.2006 16:45:49
|
|
|
|
anckabancka
|
Ja, zdaj ko najbolj rabim fotoaparat, v pričakovanju novega člana, se na je le ta pokvaril. Očitno je prišlo do udarca, ker je LCD zaslon počen. To pa izgleda tako, da je zunanji del LCD-ja čisto v redu, vidi pa se, da je znotraj za šipco počeno in zaslonček seveda ne dela. Zanima me ali se to splača dati popravit, ali je bolje kar kupiti nov fotoaparat? Koliko približno bi to stalo? Imam pa canon A75. Še dobro, da imam tako prijazno sestro, da mi je posodila svoj fotoaparat, vendar bi tudi našega rabili.
|
|
RE: pokvarjen LCD na fotoaparatu-SE SPLAČA PO... 27.12.2006 17:42:20
|
|
|
|
vesna.com
|
Sicer za en drug aparat,ampak je blo 30.000,00.
|
|
|
|
RE: pokvarjen LCD na fotoaparatu-SE SPLAČA PO... 27.12.2006 18:32:09
|
|
|
|
žlička
|
mi smo dali za ixusa 700...22.000 sit. Ti svetujem da poklices na servis 3A...so na Fuzinah-ne vem sicer iz kje si in se pozanimas. Oni so bili v nasem primeru najsenejsi. Mogoce dodas se kaj zraven pa kupis novega. Pri nas se to ni izplacalo, ker je ta model dokaj nov.
|
|
|
|
RE: pokvarjen LCD na fotoaparatu-SE SPLAČA PO... 27.12.2006 22:17:04
|
|
|
|
Pupica
|
Jaz bi za mojga sony DSCw12 mogla plačat 26.000 enostavn se mi ni splačal.Pa še RD je bil v bližini, tko da mi je žMiklavž za RD raje novga prinesel
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.