|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pokrivanje ponoci
9.9.2010 10:04:03   
kat007
Zdrava!

Naša 2letnica je prava iskra. Tako je tudi ponoči. Oblečeno imam v pižamico, zvečer jo pokrijem s kovtrčkom, jasno ostane pokrita samo kakšnih 20 min, potem jo pokrivam, če se ponoči pač zbudim. V spalnici imamo sorazmerno hladno (cca 18-20 st), tako da je zjutraj prav mrzla. Probala sem jo dat v spalno vrečo, pa se zbuja in kriči "dol". Ima kdo podoben problem, kako ga rešujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pokrivanje ponoci
9.9.2010 10:16:04   
gasilec
Pri nas je bilo isto, ter sem ju vsako uro hodla v sobo pokrivat, sebe mučla, sinova mučla. Zdaj jima oblečem tople pižame, včasih še spodnjo majico in sem mirna celo noč. user posted image

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2010 10:29:29   
kristinaj
kar navadi se,da so odkriti... jaz jih ponoči večkrat hodim pokrivat.
mogoče ji je pretoplo, saj ni še čas za kovterček, pokrij jo s kakšno tanjšo odejico...
naša dva sta v kratkih majicah in z dvema rjuhcama pokrita, pa sta odkrita.. v sobi je cca 23, 24 stopinj...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2010 10:40:01   
lananai
Naša se tudi odkriva. Je prejšnji teden en dan prišla z mrzlimi nogicami zjutraj v kuhinjo... In ji je tašča že drug dan prinesla vrečo domov. user posted image Zdej ima vrečo in ji je kar všeč. Prej sem jo pa pač pustila. Pokrila sem jo, preden sem šla jst spat. Ponoči pa jst spim, bi si mogla budilko uštimat, če bi jo hotela hodit pokrivat. user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2010 12:33:45   
Bonnie_RR
Moj taprvi je bil še letos pri 4 letih v spalni vreči, počasi pa bom morala poiskat tud tisto najmanjšo za tamalo, ker se že pridno odkriva.

Meni se zdi, da je spalna vreča super rešitev, pa tud mali se ni nikoli pritoževal nad njo. Je bil pa nanjo navajen že nekje od 7m dalje.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2010 12:37:08   
Najaa
Spalna vreča je super rešitev ja, sam vsi otroci je ne marajo. Moja prva bo stara 4 leta in je zelo rada v njej tako da sem zdej naročila še eno veliko, cca 135 cm, da bo še za kar nekaj časa. Tamala pa... ravno danes ponoči je skoraj znorela v vreči in sem jo morala dat ven, pokrita ni bila in seveda se je čez nekaj časa spet zbudila, ker jo je zeblo. Ne vem, recepta ne vem, sam treba bo ugotovit, kako jih oblečt. Ker jaz jima že odkar se je shladilo dajem spodnje majice pod pižamo. Pri nas je zelo mrzlo ponoči.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2010 14:31:36   
vesna_b
naši bi se v vreči zmešalo, pokrita pa ni niti sekunde več kot 10 sekund, ko jo pokrijem. tudi če trdno spi, ko jo pokrijem, v spanju dvigne nogico, da pade dol, ali pa se obrne okoli. ji pa dam nogavičke gor, take, mehke, da je ne tiščijo, pozimi pa bo dobila še bodi pod pižamico.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2010 14:37:53   
Kinokija
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Spalna vreča je super rešitev ja, sam vsi otroci je ne marajo. Moja prva bo stara 4 leta in je zelo rada v njej tako da sem zdej naročila še eno veliko, cca 135 cm, da bo še za kar nekaj časa. Tamala pa... ravno danes ponoči je skoraj znorela v vreči in sem jo morala dat ven, pokrita ni bila in seveda se je čez nekaj časa spet zbudila, ker jo je zeblo. Ne vem, recepta ne vem, sam treba bo ugotovit, kako jih oblečt. Ker jaz jima že odkar se je shladilo dajem spodnje majice pod pižamo. Pri nas je zelo mrzlo ponoči.

najaa, kje si a kupila tolk veliko vrečo, jaz jo tudi iščem?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.9.2010 14:52:03   
sanelaa
Naš je v pižami in  spalni vreči, star je dve leti. Radiator imam v sobi čez noč na 4 in na kip odprto okno, tako da je v sobi toplo,ampak ni suh zrak.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.9.2010 14:53:09   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kat007

Zdrava!

Naša 2letnica je prava iskra. Tako je tudi ponoči. Oblečeno imam v pižamico, zvečer jo pokrijem s kovtrčkom, jasno ostane pokrita samo kakšnih 20 min, potem jo pokrivam, če se ponoči pač zbudim. V spalnici imamo sorazmerno hladno (cca 18-20 st), tako da je zjutraj prav mrzla. Probala sem jo dat v spalno vrečo, pa se zbuja in kriči "dol". Ima kdo podoben problem, kako ga rešujete?

saj potem je pa ne more zebst.

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.9.2010 20:15:31   
PC Baby
Spačna vreča je res super rešitev, ampak treba je otroka nanjo navadit že od malega. Tam nekje do osmega meseca max., ker potem ni šans (oz. zeloooo težko) da jo sprejme.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.9.2010 20:31:27   
livia
Mi rešujemo to tako, da sta že od malega obe v spalni vreči, tako poleti kot pozimi in vsi mirno spimo.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2010 20:36:23   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

najaa, kje si a kupila tolk veliko vrečo, jaz jo tudi iščem?

Zadnjil je bila nekje debata o spalnih vrečah in je livia dala link, kje jih naroča in sem še jaz naročila tam.
Evo link: http://www.posteljnine.si/si/
Ampak tam gor ni napisano, da imajo tako velike vreče in sem poslala mail in mi je odg. gospa, da št. 8 je velika 135 cm.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
10.9.2010 10:12:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.9.2010 15:53:14   
anika87
Punce, ki imate svoje malčke v vrečah in že spijo na svojih postelja - a ne padejo dol?

Naš 14-mesečnik se tudi odkriva in ga dajam v vrečo, ampak ker bomo kmalu dobili še eno bebiko, bomo najbrž Nejčka dali v svojo posteljo. Seveda bi najbrž kupila ograjo, ampak mislim, da se kljub ograji da splezat dol, a ne? In kaj se zgodi, če je v vreči? Me je strah, da se bo skipal dol... user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.9.2010 20:07:54   
Bonnie_RR
Ja, verjetno zna vreča otročke kar nervirat, če niso od malega navajeni nanjo. Js ne vem, kako je kaj s tem, ker sem jo svojemu dala že kar zgodaj in ni bilo nobenih problemov. Glede gibanja pa sploh ne. Je šibal z vrečo naokoli še hitreje kot brez. Pa ni bilo važno, ali po vseh štirih ali po dveh. user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.9.2010 14:37:29   
polma
Naš fant spi odkrit  celo noč-ga pokrijem, pa takoj začne brcat odejo s sebe- tudi ko je v spodnjih hlačkah in majci med popoldanskim spanjem, noge ima ledene. jaz bi znorela, ker sem pokrita do nosa. 

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.9.2010 14:58:32   
cukrček11
Našuser posted image  je isti, mislim da boš to teško rešila. Poskusi z malo toplejšo pižamico pa kake nogavičke.

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.9.2010 10:00:29   
Roberta69
Moj sin je tudi zelo redko pokrit, ponavadi le prvo urico spanja, potem se pa na noč, po moje, tudi 100x obrne user posted image in odkrije. Kadar se zbudim, ga pokrijem, je pa večji del noči odkrit in me včasih kar skrbi. Zaenkrat se mi še ne zdi hladno (jaz spim v dolgih hlačah in kratkih rokavih, pa sem tudi večji del noči odkrita oz. včasih proti jutru pokrita z zelo tanko poletno odejo iz puha), kasneje mu bom pa najbrž nadela nogavičke in morda res še spodnjo majico. 

(odgovor članu cukrček11)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.9.2010 21:12:26   
izgubljena_ovcka
Jaz ga hodim pokrivat, ker itak vstajam zaradi dojenčka. Gorje malčku, ko začne dojenčet celo noč spat! user posted image  Malo heca, pač ima toplejšo pižamo (po tanovem žakelj tako sam sleče) in zokne na nogah...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?