Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pokrivalo spanje novorojenček 31.7.2007 20:38:57
|
|
|
|
Nyah*
|
Jaz imam zraven samo prevleko za kovtrcek, ampak se nasa ne pusti pokriti, ji je vroce. Ce spi samo v bodiju, brez tankih bombaznih hlack, jo potem, ko zaspi, pokrijem. Drugace pa tanke hlacke, pa bodi s kratkimi rokavi, se mi zdi cez glavo za spanje, brez pokrivanja. Torej, za novorojencka, ena tanka bombazna pizamica, pa prevleka brez kovtrcka ali kaka tanka dekica cez. Zadostuje po mojem.
|
|
|
|
RE: pokrivalo spanje novorojenček 1.8.2007 10:02:59
|
|
|
|
lunca2
|
Pri nas je oblečen v body in tanke hlačke, pokrit pa je z prevleko za kovterček. Je čisto dovolj, saj jim je tudi vroče tako kot nam. Ampak nekaj časa je pokrit pol pa vse zbrca, zato pa ima gor hlačke.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: pokrivalo spanje novorojenček 1.8.2007 20:10:36
|
|
|
|
SašaR
|
Pri nas body in tanka spalna vreča. Sedaj ko je malce hladneje body z dolgimi rokavi, prejšnji teden pa s kratkimi.
|
|
RE: pokrivalo spanje novorojenček 2.8.2007 16:04:28
|
|
|
|
ronja
|
Med tem, ko sem imela popadke pred porodom, sem ji sešila eno patchwork dekico (ja, so kar dolgo trajali , 2 dni na 5 minut...) iz 3 plasti: zgornja patcwork je lanena, spodaj pa en tanki bombaž in v sredini en kos stare rjuhe. Torej samo bombažna dekica, zdaj spi v pajacku z dolgimi rokavi, ko je bilo pa najbolj vroče pa v bodiju s kratkimi brez hlačk.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?