|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pokanje petard
31.12.2007 16:38:03   
ursy78
kako vaši user posted image prenašajo pokanje petard.ko sem bila na sprehodu je en mulc vrgu petardo na drugi stani ceste,jest sem mislila da bo moj cukrček ven skočil.ke se je tok vstrašil,no za finiš pa še sosed v bloku strelja s pištolo že cel dan,jest sem ze čist živčna. dobro da je samo en dan tak kaos glede petard.kako je kaj pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pokanje petard
31.12.2007 16:40:55   
Anonimen
Tud jaz sem v strahu zaradi petard. Groza. S psom sploh ne upam na sprehod. Najbolj vesela bi bla, če bi jih čisto ukinili. Ne pa da toti "cigani", ki jih prodajajo nasprot mojega okna, kurijo že cel dan. Pi... jim materna, sm jezna na njih.

(odgovor članu ursy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pokanje petard
31.12.2007 16:42:33   
kmarija
 
Mi mamo tud take nore sosede s pištolami in petardami user posted image . Sam zaenkrat naša nč preveč ne porajta (mamo skos bolj hrupno v stanovanju). Sam upam, da ne bo danes kakšnega pretiravanja user posted image

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pokanje petard
31.12.2007 16:49:09   
ursy78
sej drugače mi je še vseeno,samo v bloku imamo tri dojenčke,pa ti user posted image streljajo iz okna da poči lih pri našem oknu,pa še to tako poči kot da bi bombe metali.res so bučki,sej bi lohk mal pomislili.

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pokanje petard
31.12.2007 17:58:13   
Carovnica Mica
kot na fronti jeuser posted image

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pokanje petard
31.12.2007 18:10:50   
Naja30
Noro, ja user posted image  Moja tamala sicer hrabro prenaša pokanje in zraven govoru "buu" ampak me je bilo strah, da bi nama kaj na glavo padlo user posted image  Saj ljudje niti ne pogledajo, kam vržejo. Upam, da bo jutri konec s tem.

(odgovor članu Carovnica Mica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pokanje petard
31.12.2007 19:56:41   
jessy@
Pi nas je cela norišnica!!!!user posted image user posted image user posted image
Tamala sicer spi in zaenkrat vse skupaj dobro prenaša, ampak je pa grozen zunaj, kaj šele bo. Smo pa v strnjenem naselju (hiša, zraven hiše) in smo včeraj dobil eno raketo v šipo, eno pa v fasado. ful sem se ustrašla, pa tamala tud. Upam, da ne bo še kaj hujšga danes.

LP IN SREČNO 2008!!!!

_____________________________

28.1.2007 se je rodila naša princeska Lia.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pokanje petard
31.12.2007 20:09:50   
Putka
Mi smo v blokovskem naselju, kjer zelo fajn odmeva. Za Silvestrovo je vedno norišnica. No, bomo vsaj ognjemet gledali čez okno spalnice. Lani je 20 minut trajalo, da so vse rakete v našem in sosednjih naseljih spustili, še celo do Črnuč se je videlo.

(odgovor članu jessy@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pokanje petard
31.12.2007 20:16:35   
Anonimen
Pri nas sicer ni norcev, je v vasi zelo malo mladih, a v mestu je hudič od hudiča.. Samo pokanje, tumparije, metanje petard v bližino oseb.. Kar groza me je iti ven, pa bom kar doma ostala, sem mislila malo en krog z malim zdaj iti, ampak raje ne, me v temi ne bodo videli, in lahko kaj dobim pod noge... Ne razumem, kakšno veselje je s tem? Jaz sem samo enkrat vrgla petardo in nikoli več, sploh ne razumem ljudi, ki to precej resno vzamejo, pa samo pokajo... 

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pokanje petard
1.1.2008 8:40:03   
eya
Pri nas je tudi bilo kot na fronti, ma mali se sploh ne ustraši, vsake toliko reče Bumuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pokanje petard
1.1.2008 16:35:33   
bonaro
Pri nas je bilo celo noč podobno kot maja 1943 na Sutjeski, Rok (4 mesece) pa je vso zadevo mirno prespal. Vse to pokanje je še najbolj motilo očka in mamico user posted image .


_____________________________

Prijeten dan!
BoNaRo - tri prijazne pošasti

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pokanje petard
1.1.2008 16:45:27   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: bonaro

Pri nas je bilo celo noč podobno kot maja 1943 na Sutjeski, Rok (4 mesece) pa je vso zadevo mirno prespal. Vse to pokanje je še najbolj motilo očka in mamico user posted image .



Tudi naš user posted image  je vso pokanje prespal in spal celo noč. Motilo je pa najbolj našo psičko, ki se je revica celo noč pri meni v naročju tresla.

(odgovor članu bonaro)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: pokanje petard
1.1.2008 17:37:14   
jaša2
mene je blo ful strah te noči, ker je naša ful aktivna ponoči. včasih se zbuja vsako uro...2x na mesec mogoč prespi celo noč. zdaj je pa zadnji dve noči fajn spala, ker sva se "potrudla", da nisma skočla, ko je začela jamrat in sma jo pustila. pa je pomagalo! potrkam na les!!! sem mislila, da jo bodo petarde spet iz tira vrgle, pa je začuda spala kot top!!!!user posted image

_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: pokanje petard
1.1.2008 18:50:10   
suzolinka
Našega 1 letnika so pa čisto iz tira vrgle te petarde in rakete. Pokalo je tako, da so se okna tresla. Sem ga šla malo pred polnočjo pogledat in je revež čisto tiho (ponavadi vedno javi, da je buden) sedel na postelji in objemal pliškota. Sem ga hitro objela in poskušala uspavat pa je bil prav prestrašen. Zaspal seveda ni oz. je spal po obrokih. Vsaka petarda ga je zbudilauser posted image

Prejle sem ga pa dala spat za večerno spanje in je bil grozen jok, prav panika. No nekak sva se umirila in zdaj spi ... hmmmm zdaj pa razmišljam komu v državni zbor bi pisala grozilno pismo??? Ne vem kaj so mislili s tem časovno omejenim pokanjem ... kaditi prepovejo, pokamo pa lahko! Vendar le določene dni v letuuser posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: pokanje petard
1.1.2008 19:00:29   
Anonimen
Naš se je zbudil zvečer ravno ob 23.30 pol sem ga nahranila in previla. Ob 24.00 je bilo grozno, ko se pogledal skozi okno ven je bila megla od petard res grozno. Zaspali smo šele po eni uri. 

(odgovor članu suzolinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: pokanje petard
1.1.2008 20:57:25   
Klaudia
Naša (stara je 3mesece) je lepo spala dokler se ni približala polnoč. Zunaj je pokalo kot bi bili na soški fronti (kot da je danes kaj bolje. In se je zbudila... potem pa ni hotela zaspat nazaj dokler nisve šle skupaj spat. Ko sem svojo roko dala prek njenega telesa se je pa počutila dovolj varno da je zaspala. Bomo vidl kako bo danes...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: pokanje petard
1.1.2008 21:42:19   
Anonimen
Moj ( 5 mesec) bi tole prespal, če ne bi neki norci pokali točno pred našim oknom. Super, mali se je zbudil, pograbil igračko, ki jo ima v postelji, in se igral... Zaspal je šele ob pol dveh, saj je bil fajn razigran.. 

(odgovor članu Klaudia)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: pokanje petard
1.1.2008 21:42:49   
Ajvy
Zmanjšali smo sprehode, no ,skoraj nič nismo zunaj, ker stalno pokajo.....je pa bolj mirno odreagirala kot jaz

_____________________________

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: pokanje petard
1.1.2008 21:47:25   
Marogica
Tako sem bila jezna!!! Kateri butl se spravi ob treh ponoči "streljat" s temi hudičevimi petardami, dobesedno pod bajto...in to celih 20 minut. Sta se oba otroka zbudila, vsa prestrašena in potem končno zaspala v najini postelji.

Mater mu cigansko...

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: pokanje petard
1.1.2008 21:59:17   
N _ B
Tud pri nas je bilo noro. Sem se bala, kako bo to preživel naš 7-mesečnik. Od pol osmih do pol treh, ko je bil lačen, je spal kot polhek. Ne vem, kako mu je uspelo to fronto prespat, ker ima sicer precej rahel spanec in se zelo hitro predrami. Fino se mi je pa zdelo, ko je bila zunaj megla, da se do soseda ni videlo. Ne vem, kako so se počutili tisti, ki so kar lepe denarce porabili za razno municijo, ki jim jo je na koncu pojedla megla.

Včeraj popoldan je bila naša kuža pred hišo, ko je usekalo kot sto user posted image . Še mene je kar premaknilo v hiši. Mož je šel ven in seveda psice ni bilo več. Jo je iskal več kot eno uro. K sreči jo je videla in prepoznala ena gospa, ko je zbegano in panično tekla po sosednji ulici in jo je s svojim psom zvabila k sebi. Ko se je umirila, jo hotela pripeljati nazaj domov, vendar jo je že mož presegel. Te dni ni bila ravno zaradi tega nikoli sama zunaj, ampak ravno včeraj, ko je bila par minut sama, ko se je šel mož le preoblečt, da jo bo peljal na sprehod je usekalo. Sem pomislila, da je sosed prav čakal.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: pokanje petard
2.1.2008 12:43:25   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Mater mu cigansko...


To sva tudi midva z dragim včeraj rekla, ko smo imeli spet cel rafal pred hišo. Našo bogo user posted image  je skoraj kap zadela.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?