|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pojav strij v 39 tednu nos.
23.11.2009 8:34:30   
Anonimen
jutro punce...
meni so se strije pojavile okoli popka in grozno zgleda...pa tko sem bila pridna celo nos. in neg. bušija ampak mi je vseeo okoli popka popokala koza...a mogoče katera ve kera krema je fulll dobra za strije?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pojav strij v 39 tednu nos.
23.11.2009 8:52:06   
nikolinca
jst se mazem z oljčkom .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2009 8:53:50   
Petka09
Konc koncev nobena, ker je vse odvisno od elastičnosti kože. Če je bila tvoja koža pač podvržena, da recimo prej ni popokala, zdej pri max veličini trebuha pa je, tle nimaš kaj naredit.
Nekatere dobijo strije takoj, ko jim malo začne trebušček rast, druge nikoli.
Jaz recimo nisem mela nobene pa si trebuha sploh mazala nisem - nikoli, z ničemer.

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2009 8:55:38   
mate0ja
goče katera ve kera krema je fulll dobra za strije?

Jest celo nosečnost nisem imela strij. Pojavile so se po porodu. Prej sm se mazala z oljem od Walede, po porodu pa sem se začela mazati s kremo od Justa Neovida. Morm mrečt, da so se zmanšale za 3/4, tko da ne zgleda več tako grozno.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2009 8:56:20   
miapia
Za nego oz. obnovo "poškodovane" kože je pomembna vsebnost vitamina E. Jaz sicer prisegam na naravno kozmetiko, ker na sebe nočem nanašati nafte. Pred kratkim sem kupila Rjavo kremo (vtipkaj v brskalnik), ker je bila hčerka šivana in ji boma mazala brazgotino. Menda jo zelo pohvalijo. Lahko pa uporabiš olivno olje.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2009 8:58:47   
miapia
Še to... jaz sem se mazala na začetku nosečnosti z mandljevim in olivnim oljem kake dva, tri mesece, potem pa se zaradi alergije nisem smela z ničemer. Pa nimam ene strije. Tako da je čisto odvisno. Ne sekiraj se preveč. Če te bo v prihodnosti tako zelo motilo in če bodo ful vidne, greš še vedno lahko na lasersko odstranjevanje.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2009 10:52:54   
ribica.
PO moje ne moreš kaj. Očitno je tvoje trebuh dobro prenašal raztezanje kože, potem je bila pa kaplja čez rob. Jaz imam enako. Samo okrog popka, pa še to se mi je zgodilo na koncu nosečnosti. Pri prvi nosečnosti 2 cm navzgor od popka, pri drugi pa navzdol. Podobno kot kot zanke na nogavicah. Sklepam, da se mi do v naslednjič po isti liniji nadaljevalo.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2009 10:53:38   
naja78
nič kej ne pomaga,odvisno od kože koliko elastana ima not.user posted image
jih pa ogromno poznam,da so jih dobile ttik pred zdajci.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2009 10:59:46   
vila MaLiNa
Tudi sama sem ena takih, ki sem dobila strije tik pred zdajciuser posted image . Pa sem se pridno masirala in mazala s kremicami... Tako, da se čisto strinjam z najo. Sice pa... moj pravi, da je to samo lepotni dodatek, ker sem sedaj mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?