Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pojasnite mi prosim lepo 27.8.2009 21:04:25
|
|
|
|
bskrle
|
Kdaj je ZM?
|
|
RE: pojasnite mi prosim lepo 27.8.2009 21:42:05
|
|
|
|
Naja31
|
Lahko, da je še prezgodaj, in se plod v maternici še ne vidi. Okrog 8t,9t nosečnosti pa se mora že videti. Lahko pa je da je "prazno jajčece", kar pomeni, da je samo gestatacijska vrečka,v njej pa ni ploda. Ali ga nikoli ni bilo, ali pa je odmrl že takoj na začetku. Glede na velikost gestatacijske vrečke se lahko izračuna dolžina nosečnosti. Če velikost vrečke narašča, plod pa še vedno ni viden, je verjetno prazno jajčece in bo sledilo čiščenje. To se je meni zgodilo. Upam, da bo pri tebi srečen konec!
|
|
|
|
RE: pojasnite mi prosim lepo 28.8.2009 9:35:41
|
|
|
|
sisi77
|
Tudi pri merni se je zgodilo podobno. Prazna GV. Blodeka ni bilo potem sem še dvakrat šla na pregled (dva tedna zapovrstjo) da vidijo če se je kaj razvilo pa se žal ni nič. Sledilo je čiščenje. Če je GV že 20 - 22 mm velika potem pomoje nebo nič. Upaj da je še prezgodaj. Vso srečo na dober razplet
|
|
RE: pojasnite mi prosim lepo 28.8.2009 16:59:16
|
|
|
|
Bojana82
|
Tudi pri meni se na prvem pregledu plodek še ni videl, GV pa! Ampak hvalabogu se je pri meni srečno razpletlo.....držim pesti tudi zate!
|
|
|
|
RE: pojasnite mi prosim lepo 28.8.2009 21:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kak pa zgleda ti čiščenje? A to greš tja, ali dobiš le tabletko?
|
|
|
|
RE: pojasnite mi prosim lepo 29.8.2009 9:58:28
|
|
|
|
sisi77
|
Ojla Jaz sem dobila tabletko za popit potem pa čez dva dni šla v bolnico kjer so mi vstavili tri tabletke v nožnico in sprožili krvavitev pa ful močne krče sem dobila. Še isti dan sem šla domov. Vendar sem po 14 dneh še vedno krvavela in sem mogla nazaj na čiščenje - abrazijo. Le to opravijo pod narkozo. Iz maternice postrgajo ostanek nosečnosti. Praviloma greš tisti dan domov. No jaz sem dobila visoko vročino in žal mogla ostati na antibiotikih še 3 dni v bolnici. Drugače pa pravijo da je bolje da ti takoj abrazijo naredijo ker po teh aborativnih tabletkah se kaj rado zaplete in so po večini potrebna še dodatna čiščenja. Tako da mislim če ja abrazija strokovno opravljena da nemore biti nič hudega. Nekatere so jih dale že več čez pa imajo sedaj lepe sončke. Le pogumno. Pa fino če boš res mogla iti na čiščenje da svojega vzameš s sabo ki ti bo v oporo. Veeno pa upam da bo vse ok in boš zagledala kako veselo utripa.
|
|
RE: pojasnite mi prosim lepo 2.9.2009 13:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Bila sem v ponedeljek na ginekološkem pregledu, pa je rekel ginekolog, da on plod čuti, da pa je verjetno res bil še premajhen, da bi se videlo na ultrazvoku! Mislite da me je samo potolažil?????
|
|
|
|
RE: pojasnite mi prosim lepo 2.9.2009 13:48:30
|
|
|
|
Anonimen
|
On plod nikakor ne more čutit Če je temu tako bi potme vsi G lahk oobčutili plod pa ne bi nihče rabil UZ-ja
|
|
|
|
RE: pojasnite mi prosim lepo 2.9.2009 14:06:40
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Bila sem v ponedeljek na ginekološkem pregledu, pa je rekel ginekolog, da on plod čuti, da pa je verjetno res bil še premajhen, da bi se videlo na ultrazvoku! Mislite da me je samo potolažil????? No, tega naj ne bi delali, samo zato, da bi nekoga potolažili. Povejo kar se jim zdi najbolj mogoče. Če te skrbi in če misliš, da tvoj G ni dobro pregledal, pejd po drugo mnenje. Jaz bi itak šla v takem primeru. A Uz pa ti zdaj ni delal???? Če ni, pol pejd res po drugo mnenje, tega pa prijavi nekam, če ti je z roko šlatal tam spodaj in otipaval plod
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.9.2009 14:09:09 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?