|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poizkus št.2
11.9.2006 12:32:53   
ANA LAURA
Pozdravljene!

Upam, da se se uvrstila na pravo tematsko področje. Jaz namreč že imam 6 mesecev staro punčko, sedaj bi pa želela še drugič zanositi.
Problem je v tem, da sem že pri prvem otroku poizkusila zanositi več kot eno leto. Vse sorte ceremonij sem dala skozi.....če ima katera kakšno vprašanje iz tega področja...ni problema....vam lahko vse sorte odgovorim....

Sedaj pa še tudi dojim dojenčico, menstruacije pa še nimam.
Se je kateri izmed vas že zgodilo, da je zanosila med dojenjem?
Baje ni 100% zanesljivost dojenje. Imate kakšne izkušnje okoli tega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poizkus št.2
11.9.2006 13:31:15   
pot
Dojenje ni zaščita. Če si želita še enega in če se čutiš sposobno biti še enkrat noseča  in če nisi imela kakšnih porodnih problemov, po moje, lahko kar gresta v akcijo. Mogoče bo pa zdaj prej ratalo, ko so se malo hormončki pomešali. user posted image

(odgovor članu ANA LAURA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 14:14:08   
ALJA75
Izkušenj sicer nimam, sem pa istega mišljenja kot nasapot. Kar pridno v akcijo.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2006 14:54:17   
naja2
sama nimam izkušenj sem pa našla tole.
Dr. Pušenjak na sosednjem forumu odgovarja takole:

"Polno dojenje je 98% zaščita pod določenimi pogoji:
- da je od poroda manj kot 6 mesecev in
- da ves čas ni M
Po več kot 6 mesecih ali po prvi M se verjetnost ponovne zanositve poveča nad 2% na ciklus.
Med porodi priporočamo optimalni premor 2 - 3 leta, odvisno od potreb posameznega otroka
."

Povezava do vpr. in odg.:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=95806&t=95745#reply_95806

Ni pa razloga zakaj ne bi bila ravno ti tista v 2%, veliko sreče

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 15:05:37   
Grizo
Moja teta je nastala med dojenjem. user posted image  Kako se to čudno sliši...
Hotela sem povedat to, da tudi med dojenjem lahko zanosiš. Malo težje, lahko pa. Razlog pa je v hormonih.

(odgovor članu ANA LAURA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2006 17:05:12   
nenna

Ana Laura pozdravljena,
Jaz sem ena izmed teh doječih mamic.Moja Kaja je bila stara eno leto dojila sem jo in zanosila.Tko da to drži da med dojenjem lahko zanosiš.
lep dan user posted image

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2006 19:26:38   
Alisa
Imam kolegico katera ima punčko staro 6. mesecev in mi je prejšni teden sporočila da je bila pri gin. in so ugotovili da je noseča 5. tednov. Tko da dojenje ni nobena zaščita.

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?