Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem ce... 27.3.2010 20:02:50
|
|
|
|
Gina
|
Žal mi je, da se ti je to zgodilo in hkrati me veseli, da si naletela na prijazne ljudi. Vse dobro ti želim!
|
|
|
|
RE: pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem ce... 27.3.2010 20:11:44
|
|
|
|
sanasan
|
Gina, hvala! So mi pa res s prijaznostjo in sočutnostjo precej olajšali vse skupaj. Še posebno me je presenetila ginekologinja na urgenci. Kljub že napotnici in rezultatom uz moje ginekologinje ter strašanski gužvi si je vzela čas za temljit pregled in pogovor!
|
|
RE: pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem ce... 27.3.2010 20:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ME VESELI,DA IMAS PRIJETNO IZKUSNJO!SAMA KAJ DOSTI POJASNIL NISEM DOBILA?KAJ SO TI POJASNILI ZAKAJ SE TO DOGAJA?LP
|
|
|
|
RE: pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem ce... 27.3.2010 22:39:25
|
|
|
|
sanasan
|
moja gin. meni, da se to dogaja nepojasnjeno, na urgenci pa, da je najverjetneje šlo za kakšno kromosomsko napako....mislim, da raziskujejo šele po 3. ss sem pa, se mi zdi, nekje prebrala, da naj bi se tako končala vsaka 4.nosečnost, le da se tega pogosto ne zavedamo, ker pride prej menstruacija, kot pa me delamo test...zaradi tega tudi svetujejo, naj bi test delale šele po izostanku mentruacije...
|
|
RE: pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem ce... 27.3.2010 23:31:05
|
|
|
|
jera3
|
Se podpišem, bila na istem na Silvestrovo, zelo prijazni. Pohvalno!! Mi je žal, da se ti je to zgodilo. Srečno naprej!!
|
|
|
|
RE: pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem ce... 27.3.2010 23:42:30
|
|
|
|
guppy
|
Zelo lepo je prebrati takšno pozitivno mnenje. Odločila sem se, da se ti pri tem pridružim. Tudi sama sem (bila) pogosta obiskovalka ginekološke urgence, predvsem v nosečnosti in tudi zdaj po njej... in vedno sem naletela na nekoga s srcem, ki si je vzel čas, razložil, pogledal, napotil naprej, če je treba... skratka res sem odšla z zaupanjem v vse, kar je bilo svetovano in narejeno. Posebna pohvala dr. Špeli Smrkolj, katero še najpogosteje srečujem tam in je zares en sonček.
|
|
|
|
RE: pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem ce... 14.4.2010 8:09:58
|
|
|
|
sady
|
Tudi do mene so bili prijazni ( urgenca, klinični center in porodnišnica v Ljubljani ), kljub velikemu šoku, v katerem nisem mogla niti komunicirati...zato se sploh ne spomnim imen, niti obrazov. Zelo sočutni so bili-tudi njim je težko, ko nas vidijo strte. Morda so zato nekateri raje neobčutljivi-da se vsaj malo distancirajo od naših tragedij in lažje živijo svoj vsakdanjik. Hvala vsem, ki so se potrudili zame.
|
|
|
|
RE: pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem ce... 14.4.2010 8:27:40
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, punce, tako mi je hudo, ko berem, da ste tudi druge dale skozi vse tole... In, ja, tudi jaz lahko LJ gin. urgenci in oddelku izrečem samo mojo iskreno zahvalo in pohvalo za njihovo nesebičnost, srčnost, prijaznost, skrb, strokovnost Še posebej dr. Mili Lomšek, sestri Metki, enemu starejšemu in enemu mlajšemu zdravniku, ki bi ju še vedno na pogled prepoznala, ne vem pa njunih imen, sestri, ki je bila ob meni v operacijski, anestezistki,... Ma preveč jih je, da bi vse naštela. Neprijetno izkušnjo sem imela samo z eno mlado sestro, ki ni imela pojma, kaj dela, ampak jo je sestra Metka potem HB poslala na drugo delo. Ma zlati so, res zlati na tem oddelku, kapo dol, da premorejo toliko sočutja in srčnosti
|
|
|
|
RE: pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem ce... 14.4.2010 8:28:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: guppy Zelo lepo je prebrati takšno pozitivno mnenje. Odločila sem se, da se ti pri tem pridružim. Tudi sama sem (bila) pogosta obiskovalka ginekološke urgence, predvsem v nosečnosti in tudi zdaj po njej... in vedno sem naletela na nekoga s srcem, ki si je vzel čas, razložil, pogledal, napotil naprej, če je treba... skratka res sem odšla z zaupanjem v vse, kar je bilo svetovano in narejeno. Posebna pohvala dr. Špeli Smrkolj, katero še najpogosteje srečujem tam in je zares en sonček. Ona je moja izbrana ginekologinja in je super
|
|
|
|
RE: pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem ce... 15.4.2010 19:28:01
|
|
|
|
prfect
|
pozdravljene... Tudi jaz bi se tukaj podpisala... Vsa pohvala jim!!!! Jaz sem bila konec prejšnjega leta dvakrat sprejeta na oddelek zaradi močne krvavitve in ss v 15. tednu. Na gin.kliniki v Kliničnem v 2. nad. in res vsa pohvala osebju...zame so bili angelčki
|
|
|
| Stran: [1] |
Poštnina nada56Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?
Da, ker nimam drobiza (
23%)
Da, ker je to dodatni strošek (
43%)
Da, placal bi rad vse naenkrat, (
14%)
Ne, to je pac dostava, ki stane (
20%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!