|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem centru
27.3.2010 19:46:59   
sanasan
Včeraj sem zaradi prenehanja rasti user posted image žal morala na abrazijo...in moram povedati, da sem bila prijetno presenečena nad delom ginekologinje na urgenci in nato nad vsem osebjem ginekološkega oddelka v kliničnem centru.
Vsi so bili izjemno prijazni in sočutni. Kljub gužvi, še posebno na urgenci (tu se mi je ginekologinja celo opravičevala zaradi čakanja....), so si vzeli čas za vsa pojasnila, ki sem jih želela. S svojim pristopom so mi resnično olajšali vso situacijo.
user posted image

CARPE DIEM!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pohvala urgenci in gin.odd.v kliničnem ce...
27.3.2010 20:02:50   
Gina
Žal mi je, da se ti je to zgodilo in hkrati me veseli, da si naletela na prijazne ljudi. Vse dobro ti želim!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2010 20:11:44   
sanasan
Gina, hvala!user posted image
So mi pa res s prijaznostjo in sočutnostjo precej olajšali vse skupaj. Še posebno me je presenetila ginekologinja na urgenci. Kljub že napotnici in rezultatom uz moje ginekologinje ter strašanski gužvi si je vzela čas za temljit pregled in pogovor!

CARPE DIEM!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2010 20:35:07   
Anonimen
ME VESELI,DA IMAS PRIJETNO IZKUSNJO!SAMA KAJ DOSTI POJASNIL NISEM DOBILA?KAJ SO TI POJASNILI ZAKAJ SE TO DOGAJA?LP

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2010 22:39:25   
sanasan
moja gin. meni, da se to dogaja nepojasnjeno, na urgenci pa, da je najverjetneje šlo za kakšno kromosomsko napako....mislim, da raziskujejo šele po 3. ss
sem pa, se mi zdi, nekje prebrala, da naj bi se tako končala vsaka 4.nosečnost, le da se tega pogosto ne zavedamo, ker pride prej menstruacija, kot pa me delamo test...zaradi tega tudi svetujejo, naj bi test delale šele po izostanku mentruacije...

CARPE DIEM!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2010 23:31:05   
jera3
Se podpišem, bila na istem na Silvestrovo, zelo prijazni. Pohvalno!!
Mi je žal, da se ti je to zgodilo. Srečno naprej!!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2010 23:42:30   
guppy
Zelo lepo je prebrati takšno pozitivno mnenje. Odločila sem se, da se ti pri tem pridružim.

Tudi sama sem (bila) pogosta obiskovalka ginekološke urgence, predvsem v nosečnosti in tudi zdaj po njej... in vedno sem naletela na nekoga s srcem, ki si je vzel čas, razložil, pogledal, napotil naprej, če je treba... skratka res sem odšla z zaupanjem v vse, kar je bilo svetovano in narejeno.

Posebna pohvala dr. Špeli Smrkolj, katero še najpogosteje srečujem tam in je zares en sonček.

(odgovor članu jera3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2010 8:09:58   
sady
Tudi do mene so bili prijazni ( urgenca, klinični center in porodnišnica v Ljubljani ), kljub velikemu šoku, v katerem nisem mogla niti komunicirati...zato se sploh ne spomnim imen, niti obrazov.
Zelo sočutni so bili-tudi njim je težko, ko nas vidijo strte. Morda so zato nekateri raje neobčutljivi-da se vsaj malo distancirajo od naših tragedij in lažje živijo svoj vsakdanjik.
Hvala vsem, ki so se potrudili zame.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2010 8:27:40   
špelin@
Joj, punce, tako mi je hudo, ko berem, da ste tudi druge dale skozi vse tole... user posted image user posted image user posted image

In, ja, tudi jaz lahko LJ gin. urgenci in oddelku izrečem samo mojo iskreno zahvalo in pohvalo za njihovo nesebičnost, srčnost, prijaznost, skrb, strokovnost user posted image user posted image user posted image

Še posebej dr. Mili Lomšek, sestri Metki, enemu starejšemu in enemu mlajšemu zdravniku, ki bi ju še vedno na pogled prepoznala, ne vem pa njunih imen, sestri, ki je bila ob meni v operacijski, anestezistki,... Ma preveč jih je, da bi vse naštela. Neprijetno izkušnjo sem imela samo z eno mlado sestro, ki ni imela pojma, kaj dela, ampak jo je sestra Metka potem HB poslala na drugo delo.

Ma zlati so, res zlati na tem oddelku, kapo dol, da premorejo toliko sočutja in srčnosti user posted image

(odgovor članu sady)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2010 8:28:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Zelo lepo je prebrati takšno pozitivno mnenje. Odločila sem se, da se ti pri tem pridružim.

Tudi sama sem (bila) pogosta obiskovalka ginekološke urgence, predvsem v nosečnosti in tudi zdaj po njej... in vedno sem naletela na nekoga s srcem, ki si je vzel čas, razložil, pogledal, napotil naprej, če je treba... skratka res sem odšla z zaupanjem v vse, kar je bilo svetovano in narejeno.

Posebna pohvala dr. Špeli Smrkolj, katero še najpogosteje srečujem tam in je zares en sonček.

Ona je moja izbrana ginekologinja in je super user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2010 19:28:01   
prfect
pozdravljene...

Tudi jaz bi se tukaj podpisala...
Vsa pohvala jim!!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bila konec prejšnjega leta dvakrat sprejeta na oddelek zaradi močne krvavitve in ss v 15. tednu. Na gin.kliniki v Kliničnem v 2. nad. in res vsa pohvala osebju...zame so bili angelčkiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2010 21:10:32   
Anonimen
prosila bi za odgovor tiste,ki veste:kje dela g.SPELA SMRKOLJ,mogoce ima katera st.ampulante,se sprejema pacientke?hvala lepa

(odgovor članu prfect)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (23%)

Da, ker je to dodatni strošek (43%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (14%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (20%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!