Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pohvala osebju na urgenci 25.4.2008 8:26:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Otroci imajo itak prednost. Super za zadovoljstvo osebja.
|
|
|
|
RE: pohvala osebju na urgenci 25.4.2008 8:50:03
|
|
|
|
srursa
|
Lepo je to slišat.
|
|
|
|
RE: pohvala osebju na urgenci 25.4.2008 9:14:03
|
|
|
|
sani1
|
gala- jaz jim bom pa prenesla tvoje pohvale. In res sem vesela, da si imela dobro izkušnjo. Niso vsi ljudje slabi, a ne? Lep dan in čim manj obiskov na urgenci ti želim...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: pohvala osebju na urgenci 25.4.2008 9:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo . Moram tudi jaz pohvaliti urgenco, sicer sem bila tam čisto iz banalnega vzroka, ker sem se vrezala v prst pred dvemi leti in so mi naredili dva šiva, z zdravnikom sva se fajn nasmejala, čakala sem pa mogoče pol urce in še za ta čas se je en stric, ki je prišel za mano, tudi z eno majhno ureznino, pritoževal, kako se doolgo čaka .
|
|
|
|
RE: pohvala osebju na urgenci 25.4.2008 9:44:20
|
|
|
|
karinka
|
Jaz jih tudi moram pohvaliti. Lansko leto je nečakinja, ki je bila pri nas na počitnicah pojedla figurco od Človek ne jezi se in moram reči da so bili vsi izredno prijazni in so jo suoer zamotili, tako da ni čisto nič jokala !
|
|
|
|
RE: pohvala osebju na urgenci 25.4.2008 9:46:54
|
|
|
|
gala
|
Hvala Sani1. Lepo se jim zahvali v mojem imenu!!!
|
|
|
|
RE: pohvala osebju na urgenci 25.4.2008 19:03:46
|
|
|
|
Felicita
|
evo, še jaz. Lani, aprila, atipično vnetje slepiča; pa recimo da to ni bila ravno urgenca ampak IPP, čeprov so zdravniki isti, se mi zdi. Kakorkoli, čakala sem sicer dolgo, ampak odnos zdravnikov in sester je bil odličen. Vsi profesionalni, prijazni, človeški - skratka vse pohvale. Pa še to - ko so končno ugotovili kaj mi je, so me ob pol desetih zvečer vzeli v operacijsko in me operirali. tko da za vse tamkajšnje zaposlene.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: pohvala osebju na urgenci 26.4.2008 20:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Urgentni blok je razdeljen na IPP in na travmo.Ipp je internistična prva pomoč, travma je za poškodbe. + seveda kup ambulant, ki sodijo zraven-ginekologija, ... Po mojem so bili v Ljubljani.
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 26.4.2008 20:19:00 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?