|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pogrešana M
19.5.2005 9:56:13   
Skorpija
Punce problem!

M mi zaostaja še dva tedna in ne duha ne sluha o njej - noseča nisem! Tri mesece sem jemala Dabroston, to je prvi mesec brez in ne vem kaj naj naredim. Nočem jit spet na kakšne tablete, ker jim ne zaupam več... Je pa takole - pred dvema tednoma sem imela tak prozoren izcedek in malo me je špikalo v jajčnikih, to je potem izginilo in nič. Konec prejšnjega tedna se mi je kar naenkrat ulil belkast izcedek s takimi rozastimi nitkami in takoj izginil. Ta teden sem dve jutri zapored imela minimalen rozat izcedek, samo zjutraj, ko sem šla lulat in spet nič. Kaj hudiča se dogaja???? Včeraj sem potem naredila rmed test, ker mi je bilo že vse skupaj total sumljivo in je bil seveda negativen...

Koliko časa naj še čakam, da ne bo že res panika? Torej, zadnja M je bila 7.4.

Aja, pa še čestitke novima nosečkama :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: iz vsega srca!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pogrešana M
19.5.2005 9:57:02   
Skorpija
sori za vse tipkovne napake:ups:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pogrešana M
19.5.2005 9:59:12   
biba77
Skorpija, kaj pa ce so ti izcedki le odraz hormonskega neravnovesja? :zmeden2: Zakaj pa si jemala Dabroston?

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pogrešana M
19.5.2005 9:59:53   
Linda25
Skorpija,

to pa je nekaj. :hudicek: ti je kar močno izostala.

Test je lahko tudi lažno negativen. Opažaš še kakšne znake, ki bi kazale na :nosecka:?

Čez par dni ponovi, še bolje je, če se odpraviš h G.

Držim pesti na:modri:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pogrešana M
19.5.2005 10:10:18   
aljča
Skorpia tole je pa malo:zmeden2:lahko pa da je :duda:pa se ti še skriva.Men v prvo ni pokazalo da sem nosečka sem morala iti na Uz da so mi potrdili, da sem v 7 tednu nosečnosti.Lahko so krivi hormoni in ti nekako nočejo pokazati, :roza:zakaj pride pa do tega pa ne vem.Po dabrostonu bi morala dobiti kar na točno:hudicek:vsaj tako mislim, ker jih jaz jemlem tud že nekaj časa tako, da je možno da si:nosecka:.Držim pestke, da boš imela kmalu 100% potrditev:modri::roza:.
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pogrešana M
19.5.2005 10:26:00   
Skorpija
Moja G mi je dala Dabroston (citiram lily25) ker je menda dober za tiste, ki hočejo otroke... Ko sem jih jemala sem m dobila en teden po zadnji tableti, zdaj pa nič... Počutim se kot vedno, malo me stiska v prsih - bolj res v prsih, kot pa da me joškice bolijo, tudi napete niso, sem pa tja me špikne, drugače pa nič posebnega. Utrujena sem, ampak od vremena, ko se tako spreminja - to name blazno vpliva... Mogoče so moji hormoni res podivjali, kar ne bi bilo prvič, ampak tele izcedki čudni ki so in jih ni, mi pa niso jasni - to se mi še ni zgodilo.

Da bi bil test napačen težko verjamem, najbrž bi pa že kaj čutila, da se dogaja... Aja, pa če še nimam M sem najbrž pozno ovulirala. Nič ne štekam!!!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pogrešana M
19.5.2005 10:51:28   
biba77
Skorpija:rozica:, Dabroston ne vpliva na ovulacije, ampak samo na M.
Jaz sem ga npr. dobila za vzpodbujanje M samo tiste cikluse, ko mi sama ni nastopila, nekatere ga pa dobivajo za 2. del ciklusa kot pregosteronsko podporo (ce same nimajo dovolj tega hormona); spet tretje za pomoc proti grozecemu splavu...
Koliko dni si ga pa jemala?
Sem brala pri Pusenjaku, da je priporocljivo 10 ali celo 12 dni. On pravi, da se mu npr. 7-dnevna kura ne zdi dovolj. Ne vem, kako je pri tebi...:zmeden2:
Na vsak nacin, pocakaj se en teden, ponovi test in, ce ne bo ne :modri: in ne :hudicek:, lepo stopi do G. No, ce ti je predolgo cakati, pojdi prej...;)
:miska:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pogrešana M
19.5.2005 11:09:42   
Skorpija
Dabroston sem jemala čisto po Pušenjaku - 10 dni, 2 na dan, en teden po zadnji dozi je nastopila M... Vem, da ne vzpodbuja O, ampak ureja ciklus in s tem pomaga... Kao... Ne vem, kaj si mislit, bom pa itak počakal še en teden in če ne bo nič, bo spet treba stopit do G. Firbec me pa ne matra, ker verjamem v negativni test - sem pa zgleda res hormonska razvalina, hudiča:zmeden:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pogrešana M
19.5.2005 11:13:49   
biba77
Skorpija, zal :ups::ups::ups: ti ne znam nic drugega napisat kot: nisi sama v tem. Tudi jaz sem brez tablet en velik "zmazek"... :(:(:(
Saj bo... :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?