|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pogrešamo mucka
29.9.2009 11:54:54   
mala maja
nam je v četrtek zvečer izginil črni mucek izpred domačega dvorišča v Mostah pri Komendi. Bil je navajen na domače dvorišče in nikoli ni šel daleč od hiše. Sumim da ga je sosedauser posted image user posted image , ker ji je šel zelo naživce. Ima psa seveda ker se je naš sprehal svobodno je pes skoz lajal. Doma ga zelo pogrešajo trije fantički in seveda vsi ostali. meni se kar srce para, če pomislim na tisto malo črno kepico. Smo se tako navezali nanj, da user posted image user posted image
mogoče pa ga je katera RR jevka videla. Saj nas je kar nekaj iz okolice.

V okolici Most pri komendi se je izgubil štiri mesece star mucek. Je črne barve in ima bele lisice po trebušku. Navejen je bivanja v hiši, ima zelo rad otroško družbo,je zelo igriv in zaupljiv. Izginil je v četrtek zvečer izpred domače hiše.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pogrešamo mucka
29.9.2009 13:32:32   
Arwenko
Daj na pasjo/mačje forume oglas. Po možnosti s sliko. Upam, da ga najdete in da vam bo to dovolj velika šola, da mačke niso za zunaj, če nočete vsakih par mesecev jokat za njimi. 

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2009 13:49:30   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Daj na pasjo/mačje forume oglas. Po možnosti s sliko. Upam, da ga najdete in da vam bo to dovolj velika šola, da mačke niso za zunaj, če nočete vsakih par mesecev jokat za njimi. 

Pa mačko lahko navadiš samo na 'noter'?Če si v hiši se mi zdi to neizvedljivo. Mi smo ob zelo prometni cesti in so sosedom povozili že štiri mačke, tako da se več niso odločili za drugo. Posledično se tud mi nismo odločili, ker se mi zdi nemogoče, da bi muco uspela obdržati samo v hiši.

mala maja, držim pesti, da najdete svojega muckauser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 29.9.2009 13:50:16 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2009 16:03:39   
Arwenko
Brez problema jo navadiš, samo v svoji glavi si moraš uredit, da avtomobili niso naravna selkcija mačk. Tudi nam se je namreč zgodilo podobno, pritepel se je mačak, dali smo ga kastrirat, in se je zadrževal praktično samo na dvorišču, pa smo naivno mislili, da bo vse super in pol ga lepega dneva enostavno ni bilo več. Kaj se mu je zgodilo, ne vemo, lahko ga je povozilo, lahko ga je kdo ukradel, lahko ga je raztgral kak pes. Lepo se je tolažit s tem, da ga je mogoče kdo vzel, ampak verjetnost je majhna. In nam je bila dovolj velika šola. Sedaj imamo muco, doma, v hiši, izključno noter, v sožitju s štirimi psi in prav nič ji ne manjka. Pred sterilizacijo je še nekoliko silila ven, zdaj prav nič več, če se ji zahoče sonca, gre na balkon, vse ostalo pa ima noter, in uživa. Pa je navadna posvojena mačka, najdena s strani društva za zaščito živali v enem zabojniku za smeti, ne govorimo o kakšnih oh in sploh mački. 

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2009 10:35:00   
mala maja
arwenko, ne živimo ob glavni cesti in ne verjamem da ga je kdo povozil. Saj bi ležal na tleh, ali pa bi se videl vsaj flek da ga je kdo povozil. maček je dejansko izginil izpred hiše ali pa je za nekom šel (firbček mali) , ali pa ga je nekdo ki mu je šel na živce načrtno odnesel. In tudi če bi kam zatval bi se ja oglasil, če ga kliče nekdo od domačih. Smo prečesali Moste po dolgem in počes. Jaz sem že vsa hripova od klicanja.

Po moje ga sploh ni v Mostah.user posted image user posted image in res ne zastopm kaj ima kdo proti nedolžni kepici. In tisti ki ga je odnesel (no ne morem trdit da ga je, amapk sumim) bi mu najrajši svo tri mulčke poslal jokatuser posted image user posted image na ušesa, pa tašča reva k se tolk sekira, da ma že cel teden čez 20 cukrauser posted image in je že čist boga.
In ja bil je v hiši, če je bil vzunaj je bil pa na vrvici. potlej nam je pa sam lasntik ki je mucka dal rekel da ne bo šel nikamor, naj ga spustimo. in smo ga res, pa res nikamor ni šel. če ga pa že ni bilo je takoj ko si ga poklical pritekel. vse je čudno, po moje so ga "vaške tercjalke" likvidirale združno, ker mački kao prenašajo bolezni. ena je že svojega perzijca na ta način likvidirala. Si je omislila mačka, potlej pa je kar naenkrat nosil bolezni. čez 14 dni je izginil, čudežnouser posted image

aja pa klicala sem že po vseh zavetiščih in ga niuser posted image user posted image

Aja še eno vprašanje, ker je ta rejec ki nam ga je dal na dopustu in ga ne dobimo in ne vemo.

A je mucek mogoče čipiran ob rojstvu, ali ga mora dat lastnik. Ker je imela mucka kopliciran porod, so jo takoj peljali k veterinarju in naš mačkon je bil krivecuser posted image . Se je skotil v avtu med potjo, tko da jih je takoj pregledal veterinar.

< Sporočilo je popravil mala maja -- 30.9.2009 10:38:04 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2009 11:09:34   
Arwenko
Hja, ne razumem takšnega rejca, ki ti tako stvar svetuje user posted image
Jaz res upam, da ga najdete. Naredite plakate, obseite jih po vseh ulicah, vržite jih v nabiralnike, obvestite vse veterinarje v bližini, zavetišče. Več ne morete naredit. Če ga pa najdete, pa naj le bo noter.

Saj sem napisala našo zgodbo...nismo ga videli nikoli več, na žalost, zato ne gre nikoli izpod nadzora naša nova muca in je vedno noter.

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2009 14:47:59   
mala maja
mi smo našega mucka našli, amapk kaj ko je po 11 dneh čisto podivjan in nezaupljiv, umazan, sestradan user posted image user posted image user posted image
ne moremo ga ujeti user posted image user posted image

3x za povrstjo sem ga zvečer videla na drugi strani vasi preko glavne ceste. Čudi me da je sam zataval tja. Predvčerajšnim je pustil, da sem mu prišla čisto blizu, ko sem ga hotela vzeti v naročje pa je stekel. Naslednji dan smo ga videli zelo blizu hiše, a kaj ko je prestrašen zbežal v koruzouser posted image . Okoli nas pa sama koruzauser posted image user posted image Smo mu pustili hrano ki je ni pojedel.
Včeraj sem ga videla zopet preko glavne ceste. Na istem travniku. Zbežal je preč, spet sem mu pustila hrano. Grem na poti iz službe pogledat če je pojedel.

Upam da bom imela danes kaj več sreče. Težka bo, maci je čisto podivjanuser posted image user posted image

Baje se da sposodit ene kletke za lovljenje takih muck. katera kaj več ve??

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2009 20:19:42   
Arwenko
Ja, reče se ji živolovka, ponavadi jih imajo društva, ki pomagajo živalim. Poskušajte še s hrano. Res upam, da ga ulovite in lepo prosim, potem ga imejte samo noter in z vami bo še zelo dolgo. 

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?