|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pogosto uriniranje
19.9.2006 11:31:24   
mala zirafa
Kdaj se v primeru zanositve začne pogosto tiščanje na vodo? je to veliko časa pred izostalo M?ful me zanima in sem grozno neučakana.kako je bilo pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pogosto uriniranje
19.9.2006 11:38:01   
Anonimen
Večina jih trdi, da je to bilo mnogo kasneje, šele po nekja mesecih nosečnosti in ne takoj na začetku

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 16:38:30   
ribica.
Ko sem bila drugič noseča se mi je to dogajalo. Ampak samo čist na začetku, ravno nekje v dneh ko bi mogla dobit M. Seveda sem jaz navijala, da je ne bo, in štela dneve. Kr naprej me je lulat. Prav spomnim se, ko smo nekam šli. V roku ene ure, me je tako lulat, kot da že celo večnost nisem šla. Takrat nisem niti vedela, da je tud to pokazatelj nosečnosti. Zdaj pa že imamo fantka!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 17:39:55   
sandrat
Jz sm tud čist neučakana user posted image . Mam že napete dojke, včasih vrtoglavico in slabost. M pa ne pričakujem 25-30.9. Upam, da mi ta mesec rata z user posted image , saj sva glih v času O sexsala. Upam, da nam rata ta mesec.

LP

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2006 18:19:28   
gradles
pozdravljene! veš ti nad mano, tudi jaz imam iste znake in je še samo 4 dni do moje menze ampak sem že v soboto in danes naredila test pa mi je oba krat pokazal negativno. tudi midva sva vsak dan moje ovulacije  pa mislim da nama ni uspelo. sicer se trudiva komaj drugi mesec! upam ,da vama čimprej uspe! in želim tida čimprej postaneš user posted image , ter da zagledaš user posted image  user posted image !

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2006 18:25:35   
sandrat
Se pravi da jo ne smeš dobiti 23.9.- Jz sam še na to mislm, fantu grem že kr na živce kr ga skoz sprašujem kolk mava možnosti za user posted image . Šele ta mesec sem pazila na O, tako da more sedaj ratat. Upam, da niso znaki samo zaradi psihe.

LP

(odgovor članu gradles)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2006 19:07:27   
ninocka
Mene v moji nosecnosti ni kaj prevec extra tiscal lulat (naceloma ze tko dost hodim, sploh po kafetu), na koncu me pa sploh ni nic, tko da sem mela zadnji urin ful zanic, pa se komi sem se polulala user posted image
Pr menje bla bolj kriza dehidracije oz. suhih ust - naenkrat sem ratala tolk zejna, da sem tud po 1l vode stankala v parih minutah.

Ps: upam da vama je ratalo!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2006 19:08:12   
mala zirafa
Hvala punce.jaz sem na istem kot ve.ne pričakujem je 25.-28.9..držimo pesti!!!Je kateri test pokazala +, 7 dni pred neprič.M?
javte se, lp

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2006 21:13:04   
sandrat
Jz testa sploh ne grem delat pred M-če mi pa ne bo prišla do 30.9.- pa takoj naslednji dan. Jo mam kr točno edino prejšnji mesec je prihitevala za 5 dni. Ne vem kako bo ta mesec. Drugač me pa že sedaj napadajo mozolji tko da ne vem ali je to že znak za M al ne.

Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2006 21:46:52   
ribica.
Jaz testa po izostanku M sploh nisem delala. Kr nekak vedela sem da bo. Ful fakjn občutek.

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2006 21:52:05   
sandrat
Kako si to vedla. Jz sm si merla temperaturo do O. Mogoče bom edino po tem točno vedla. Pa dojke so tamesec čudno napete, sam me ne bolijo -apetit je sumliv :)

LP

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.9.2006 7:26:23   
kepica
Mene je non stop tiščal lulat ene 4 dni pred pričakovano M. Ravno zaradi tega sem posumila, da bi bila lahko noseča. In sem bila... No, zdej me pa vse dni ful tišči, pa že tri mesece zaman delam teste.. Tko da.. Lahko je to znak zanositve, lahko pa tudi ne.
Drugače pa tudi mi pridno delamo na user posted image  M pa ne pričakujem 3.10. Zdej je ravno čas O, zato pridno user posted image  Upam, da nam ta mesec uspe.

lp
kepica

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.9.2006 7:40:42   
Pinkyca
Hehehe drug teden bo pester. Tudi jaz čakam neuser posted image  27.9. pa smo tudi v času O user posted image .
user posted image

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.9.2006 8:46:35   
mala zirafa
Tudi jaz komaj čakam drudi teden.Pa da bi vsaj eni od nas ratalo, hudičauser posted image No sej prej al slej bo.Da bi nas le tiščalo lulat!
pa še to, kdaj se pojavi potemnjen kolobar okoli bradavic? Je to pred  neprič.M?
lp

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2006 8:56:01   
sandrat
Mislm, da ne pred M, ker ga še nimam user posted image . Upam, da ga bom kmal dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 15
20.9.2006 9:48:13   
jasnicaa
Ja, punce očitno vse živčkamo, tudi jaz user posted image ne pričakujem 26 - 28.9, jo drugi mesec ne pričakujem pa resnično zelooo upam,  da bi ratalo. Ta mesec sicer nimam nekih simptomov, razen mozoljčkov, ki so me napadli kot v puberteti in pa nekaj dni sem imela beli tok bol povečan (ni nobeno vnetje), prejšni mesec pa sem imela vse nosečniške simptome. Lulat pa itak hodim non stop, noseča al ne noseča user posted image .

Testa pa upam da ne bom  delala prej kot pa če bo zamujala, ker potem si samo razočaran k pokaže negativno.

Upajmo da čimprej zagledamo user posted image .

f
P.S Kepica opažam, da spet skupaj ne čakava user posted image .

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.9.2006 10:49:59   
dorina
Jaz je tudi ne pričakujem nekje od 25.-27.9.
Pogosto uriniranje pa pri meni ne bo merodajen znak, ker se mi dogaja pogosto in brez kakšnega posebnega razloga. Upam, da nas ta mesec veliko ugleda user posted image user posted image !

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.9.2006 12:42:19   
mala zirafa
Se strinjam s tabo dorina.Že dva dni imam k. okus, al pa se mi že vse skupaj le dozdeva.Upam da ne.
Povejte mi kakšne izkušnje imate s testom BC mini in ali je kateri od vas pokazal user posted image  že 4 dni pred neprič. M?
Poročajte!
Hvala

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.9.2006 15:08:34   
lana38
Daj se malo skuliraj, mala zirafa!
Katerikoli test ti lahko pokaže user posted image , šele 10 dni po O, ker se šele takrat jajčece vgnezdi v maternično steno. Če boš delala test prehitro boš samo razočarana, ker ne bo user posted image , mogoče pa to sploh ne bo pravi rezultat. Jaz delam na user posted image  zelo intenzivno že 6 mesecev, kar pomeni da user posted image  na 2 dni, ali celo vsak dan. Torej 100% ne zgrešim O, pa še vedno nisem user posted image . Testa nikoli ne delam, če mi user posted image  ne izopstane, ker nima smisla, ne more pokazati pravega rezultata. Znake sem imela vedno, vsak mesec, pa se je vedno prikazala user posted image . Ko sem bila pa res user posted image , ni bilo prisotnega nobenega od teh zgodnjih znakov. Tako da lepo mirno počakaj izostanek user posted image , potem pa šele razmišljaj o testih in o tem, da si morda res user posted image .
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 19
20.9.2006 16:45:17   
MR99
Lana, z mano je istouser posted image . Že šest mesecev delava na user posted image , pa nič. Vsak mesec neki znaki, na koncu pa sem spet razočarana. Zdaj mi M zamuja, danes je že 42 dan, ponavadi imam okrog 31 dni, pa me je strah naredit test, ker bo spet negativen, ker čutim, da nisem user posted image in da bo user posted image vsak čas tu. Če se ne motim, si tudi ti bila pred kratkim noseča in se ni dobro končalo, z mano je isto. Pa so mi rekli, da po tem še prej grata. pa nič...
Tako sem žalostna, ne vem, kaj je narobe, zakaj se ne prime. Pa ne morem nič. Zraven tega pa mi vsak mesec user posted image zamuja, tako da že upam... potem pa spet nič user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.9.2006 22:09:31   
mala zirafa
ama je pri prvem otroku ratalo v 4. poskusu.Pri drugem se je pa ponesrečilo.
Zato vas težim s testi, ker mi zdej res ne da več miru.Mislim mogoče imam kaj več šans glede  za nazaj.
Želim vam, da vam hitro uspe.

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.9.2006 7:09:35   
lana38
MR99!
Pri tebi pa je res že čas, da narediš ta test. Jaz sem pri zadnji nosečnosti imela občutek, da bo zdaj-zdaj prišla user posted image  in je potem ni bilo. Merila sem si BT in, ko je bila povišana več kot 18 dni sem naredila test in bile sta user posted image . Žal pa sem res prišla samo do 20. tedna, ker so mi na amniocentezi ugotovili, da ima user posted image  Downov sindrom, tako da sem user posted image  prekinila v 20. tednu. Tudi meni so rekli, da bi naj prej ratalo po UPN. Ampak jaz se vedno moram truditi več kot eno leto za user posted image , tako da sem že kar navajena in bi bilo pravo presenečenje, če bi mi prej uspelo. Mogoče sem tudi zato bolj potrpežljiva in ne delam testov, dokler je še prezgodaj, saj prav zaprav še takrat komaj verjamem, da res vidim user posted image .
Lepo se imejte in da bi me vse čimprej bile srečke user posted image .
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 22
21.9.2006 7:33:06   
mala zirafa
Mislim da je še prezgodaj.Bom počakala še nekaj dni vsaj do nedelje, saj če je je če ni ni.To vemo vse.
Normalno da poročam rezultate vključno z vami.
lep dan želim

Lana, a si stara 38, ali je bil samo tak slučaj v prejšnji nosečnosti.baje se s starostjo viša rizik oz. od 25. leta gre premosorazmerno.To se spomnim še iz Dravelj.
Pa srečno

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.9.2006 10:11:51   
lana38
Drži, stara sem 38 let. Ampak se ne dam, ker se ne počutim tako stara.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 24
21.9.2006 13:12:09   
Pinkyca
user posted image  That's the spirit lana38, jest sem 32 pa se odlično počutim, boljše kot kadarkoli prej, samo še če bi ratalo user posted image user posted image  !!! Še 7 dni moram zdržatuser posted image  ...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?