|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pogodbe, pogodbe
21.11.2006 20:35:15   
Anonimen
ker letoz končujem solanje, sva se s fantom odločila da bova imela user posted image . jaz bi se po koncanem solanju rada zaposlila... vendar me zdaj zaniam ce ve kaj vete kako je s temi pogodbami, ko jih podpises imas lahko user posted image , al kako,... ker koker vem je bilo vcasih da ko si podpisal pododbo, s tem podpisal da ne bos mel user posted image newem 3,4 leta, kako je sedaj s tem...
PROSIM ODGOVORE........
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pogodbe, pogodbe
21.11.2006 20:43:33   
Anonimen
s tem podpisal da ne bos mel newem 3,4 leta,

baje, da je res lahko tako.. ampak to je kaznivo!!!!!

drugače pa tud mene zanima npr. kako je s tem.. npr. če imaš pogodbo za 1 leto, vmes pa zanosiš.. pogodba se avtomatsko prekine, ne?? če pa npr. hočejo podaljšati, ti pa lahko podaljšajo.. ali se motim??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2006 21:01:36   
pin
pozdravljene!
pa bre panike,,,,te klavzule "da ne bos imel otroka" niso kaznive,,,so pa NICNE
podpisite jih kljub temu...v kolikor bi v tem casu zanosila....PA CESTITAM V NAPREJ...DRZIM PESTI...pa je tako....v kolikor gres na porodniski dopust se pred koncem pogodbe o zaposlitvi za dolocen cas ti delodajalec najbrz ne bo podaljsal pogodbe....razen v primeru da bi te zelel drzat...MOZNOSTI SO MAJHNE....KLJUB TEMU.....mlada si samo enkrat in najbrz je zdaj tudi najprimernejsi cas....SLUZBE SO ZDAJ IN TUDI BODO.....otroka pa pri 45 ne priporocam
LP od pravnice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2006 8:28:43   
Anonimen
Pozdravljena,

ja se je dogajalo da so punce s tem tudi podpisale da ne smejo met otroka vendar je tako kot je napisala pin, ne more pa ti nič če zanosiš, lahko pa da te tudi vpraša kdaj imaš namen imeti otroka pa se ne podlagi tega odloči kaj bodo naredili. Jaz sem tudi diplomirala službo iščem od avgusta in sem danes povabljena na prvi razgovor pa bomo vidli kako pa kaj drugače pa še mam vedno namen v začetku drugega leta zanosit, bomo vidli kaj in kako bo danes.

LP

(odgovor članu pin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2006 13:58:06   
bodoča
Tudi midva delava na user posted image  pa čeprav sem dobila službo, no pogodbo podpišem decembra. Če bom slučajno ob podpisu pogodbe že user posted image  jim tega ne bom povedala, nameravam se v tisti 6 mesecih tolk izkazat, da mi bodo potem podaljšali pa če bom user posted image  ali pa ne user posted image .
Sem pa imela v oktobru tudi neko službo ogledano, pa se tam itak ni izšlo, sem pa takrat spoznala, da ne mislim več čakat z user posted image  na nobenga šefa in nobeno službo.
Tako da, če si pripravljena na bebico in ti finančno tud znese, kar pojdi v akcijo.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2006 14:01:10   
bodoča
Ko smo glih pri zaposlitvah. A mislite, da na zdravniškem pregledu za službo gledajo za nosečnost? user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2006 15:18:43   
pin
OJLA!
nosecnost ni bolezen, na zdravniškem pregledu se je ne preverja....

lp

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2006 20:49:08   
bodoča
Vem, da nosečnost ni bolezen. Vprašala sem pač, ker me zanima ali bi se neko podjetje sputilo tako daleč, da bi zdravniku naročilo, da naj to preverja na zdravniškem pregledu in bi se tako lahko izognili zaposlitvi user posted image .

mojeustvarjanje

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2006 21:01:17   
majci23
ojla punce. ker sem jaz tudi v podobni situaciji me zanima koliko ste kaj stare? jaz sem 24. nekaterim se zdi da sm kr mlada za otroka (gledde na zdajsnje standarde), ampak meni se ne zdi tako.mam pa fanta, ki je stra 27 let in bi rad se malo pocakal z otrokom. kaj v tem primeru?

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2006 23:19:41   
madonna
Ja, 24, res si kr mlada, sam če si želiš, zakaj pa ne. Jaz sem sicer dve leti starejša od tebe, pa sem tudi že malo razmišljala o otročku, potem sva pa s fantom ugotovila, da bi prej rada še vsaj malo potovala po svetu, zato bova malo še počakala. Saj je fajn imet user posted image , samo se je treba najprej naužiti brezskrbne mladosti, potem pa veselo na delo.

Čimbolj uživaj življenje, pa saj je vsako obdobje v bistvu lepo, a ne. Samo lepo po vrsti.

Ajd, pa velik sončka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2006 8:01:21   
pin
ne..delodajaleci tega ne preverjajo,,,,,saj te vprasajo in na tvojem obrazu vidijo reakcijo. Tudi če bi bila noseča lahko mirno poveš, da nisi. Kaj pa jih briga. Tudi izgovor imaš zmeraj: za nosečnost nisem vedela....

Pa še nekaj...na razgovoru za zaposlitev nikoli ne povej, da boš imela otroka čez 2 ali 3 leta. Povej enostavno, da o otrocih še nisi razmišljala....Sicer pa tako ali tako nimate zagotovila, da boste sploh kdaj imele otroka....ŽAL OBSTAJA TUDI TA MOŽNOST....bodite pridne....

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2006 13:46:37   
bodoča
Hey!
Pin, hvala za odgovor. Razmišlajm pozitivno in upam, da se mi uresničita obe želji, postati mamica in dobiti službo.
Saj nikoli ne veš kaj te čaka, v moji prejšnji službi so naprimer po preteku pogobde eni sodelavki podaljšali, pa je bila user posted image  in so to vedeli, drugi pa niso podaljšali (ta ni bila user posted image ). To me navdaja z upanjem, da niso vsi delodajalci proti user posted image  in da eni dejansko gledajo tudi na kakovost dela, ki ga nekdo opravlja.

mojeustvarjanje

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?