Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pogodba za določen čas in bolniška 17.7.2006 15:45:51
|
|
|
|
Naja30
|
Pozdravljene! Upam, da mi bo katera znala pomagat in svetovat pri mojem vprašanju. Stvar je taka, da imam pogodbo za določen čas do konca avgusta, jaz pa sem misla it po dopustu na bolniško, ker bom novembra rodila. Glede pogodbe je tako, da naj bi mi jo podaljšali, delam pa v javnem zavodu. Je pa vse zmenjeno, da grem na bolniško, vsi vejo to. No in zdaj so me opozorili, da zadnji dan, se pravi 31.8., ne smem biti na bolniški, ampak na delovnem mestu ali vsaj na dopustu. Ker če bom na bolniški, mi ne bodo mogli podaljšati. Zdaj pa res ne vem, ali je to res? Nekako mi to ne gre v glavo, ne razumem. Če katera ve, naj mi prosim pove, v čem je finta.
|
|
|
|
RE: pogodba za določen čas in bolniška 17.7.2006 16:27:56
|
|
|
|
Magi*
|
pojma nimam kako je s tem. sem imela pogodbo za določen čas (ups, jo še vedno imam) in bila na bolniški, vnedar ne pred iztekom pogodbe. pojdi do delodajalca in vprašaj. saj, če vsi vse vedo in je vse zmenjeno, ti nihče ne bo zameril, če boš vprašala. mogoče je pa res kje kakšna past v zakonodaji in še oni ne vejo.
|
| Stran: [1] |
Katero ime bi izbrale?OliveOyla.) Tina (
71%)
b:)Marie (
17%)
c.)Maria (
13%)
Število vseh glasov: 374Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!