|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poganjalci
5.3.2006 9:37:00   
muha1
A imajo vaši sončki doma poganjalce? Katerega priporočate (pa ne dragega!)user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poganjalci
5.3.2006 9:49:30   
Anonimen
Naš ima poganjalca-traktor, kupili smo ga v direndaju, ko je bil malček star leto in pol. Poganjalček mu je postal zanimiv pri 2,5 letih.

(odgovor članu muha1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2006 10:05:44   
Marogica
Naš je bil najcenejši, ker smo ga dobili zastonj od prijateljev. Je "preživel" njihova dva otroka, našega prvega, sedaj pa se že ta drugi z njim "vozi" (14 mes). Je očitno zelo priljubljen, vsaj pri nas, ker ko smo ga zopet "aktivirali", bi se naš petletnik še kar vozil....
Mislim, da jih dobiš kar povsod, jaz bi se odločila za poceni varianto, če bi ga morala kupiti. Poglej v Sparu, Mercatorju, šele nato v otroških trgovinah, ker je razlika v cenah sigurno precejšnja.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2006 10:09:21   
babylove
Naš ga je dobil pri 10 mesecih in ga je aktivno uporabljal 2 meseca, potem je shodil in se ga ne dotakne več. Morda bo zopet postal aktualen, ko se bo naveličal hodit peš user posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2006 10:10:19   
lelaval
Moja starejša sta stara - hčera bo 9 let, sin pa je 7,5 in če verjameš ali ne - še sedaj se vozita s poganjalci. Oba sva dobila - en je malo bolj močen in zdrži še mene (dobrih 50 kg user posted image ), en pa je bil cenejši in je slabši (naslonjalo se je hitro zlomilo).
Svetujem ti, da daš majčkeno več, kajti mojadva se vozita z njimi odkar znata hodit in jih nočeta dat stran.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2006 15:26:26   
b.nika
Mi imamo dva in ga od 8.meseca pridno uporablja. Najprej se je na njih poganjal, od 9. meseca naprej pa porival pred sabo. Tako se je hitro naučil delati lepe korake. Kupljen je v Babycentru.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2006 15:43:18   
fricka
Ravno včeraj smo ga kupili v Baby centru. V akciji stane cca. 10.000 SIT. Ima pa še dolgo ročo za krmarjenje in varnostno ograjico s poličko za noge. Pa seveda še piska in igra na baterije. Aja, pa še rozasto strehico. Za pogledat čisto kičast, ampak ta mali se kar meša. Stara je pa deset mesecev. Meni se zdijo uporabni predvsem z dolgo ročo, saj bova šle kar z njim do varstva, ko bo malo lepše vreme.

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2006 13:08:40   
pravljica
a ima katera takšnega spodaj? se obnese - najprej za hojo potem kot poganjalec? je stabilno, ko se otrok z vso težo nasloni na ročaj (ko še ne zna hodit)? ali se zadnja kraka potem zataknega, da ostaneta skupaj, ko je poganjalec?

user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2006 13:17:26   
tinatona
Oj!

Jaz imam podobnega kot je ta na sliki - samo da je v izvedbi avtomobila. Ja kraka se skupaj spneta in lahko otrok gor sedi, ali pa hodi med njima, ko jih daš narazen. Naš se ni še nikol okol prevrnu, pa ni med ravno previdnimi. Imava pa takšnega...

http://www.fisher-price.com/us/infanttoys/product.asp?s=bulnl&id=33043

LP Tina

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2006 20:53:25   
b.nika
Mi imamo točno takšnega. Se full obnese, lahko je kot poganjalec, potem pa se nogice razširijo in se otrok lahko upre na tisti ročaj. Naš ga res full uporablja in lepo hodi ob njem. Je stabilen, se ne mora prevrniti.
Pa spredaj je narisan smešen obraz, ima senzor in igra, ko se ga otrok dotakne. Zraven dobiš 3 žogice, ki jih meče v koš.

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2006 23:36:36   
KODA
Od Ofrata(cena cca 4000 sit),kupljen pred leti v Baby centru.Zdaj ima tudi palico,za porivanje,ograjico,pa tudi v gugalnik se lahko sestavi.Če pa to vse stran odvzameš,pa dobiš navadnega poganjalca.Naš je zdržal 2 otroka in še vedno je v enem kosu.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2006 10:03:54   
pravljica
o tinatona, tale vaš pa je mašina user posted image  bomo mi tudi nekaj takšnega nabavili...so mi všeč

yeah, thats me ;)

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.3.2006 20:25:54   
tinatona
Oj!

Jaz sem ga kupila malemu za darilo (namesto kavbojk za mami) malo pred božičem v Müllerju - so ga imel znižanega na 9800. Sem hotla da dobi vsaj enkrat nekaj velikega (ce si ze jaz ne morem privoscit). Je pa našemu res fajn (meni pa ne več toliko, saj ga mali kar naprej goni, pol pa skoz ista muzika. Imam pa srečo da ima OFF gumbek ki se ga občasno poslužim. Bi mogla pol malega viset...    user posted image ). 

LP Tina

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.3.2006 23:21:39   
pravljica
škoda, da nisem zasledila te akcije...

yeah, thats me ;)

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.3.2006 14:16:18   
Pupica
Naša ima takega navadnega avtota, vendar je zanimiv le kadar se podi za user posted image . Večkrat nanj naloži svoje pupice, pa jih vozi po stanovanju.user posted image S tem, da ima tut voziček za pupice pa od TOMY večnamensko igračo, ki se iz telovadnice spremeni v vozek, ona najraj poganjalčka  vozi gor in doluser posted image
Nič za to, bo pa mogoče drugemu bolj zanimivuser posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

Plenice za enkratno uporabo
grahek85

Katere plenice uporabljate?

Müller (beauty baby) (18%)

DM (babylove) (14%)

Hoffer (mylove) (10%)

Sparky (1%)

Huggies (2%)

Pampers (55%)

Število vseh glasov: 129

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!