Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poezija-pozna kdo to pesem? 30.8.2008 13:17:48
|
|
|
|
eya
|
Samo da malo dvignem tole vprašanje, mogoče se pa najde kdo, ki jo pozna
|
|
RE: poezija-pozna kdo to pesem? 30.8.2008 13:53:33
|
|
|
|
nejcko
|
Iz opisanega ti pa res težko kaj konkretnega povem. Ko bi vsaj imela podatek, za katerega avtorja gre, našega ali tujega ... motivi, ki si jih opisala (razburkano morje, galeb, opazovalec), so pa v poeziji tako pogosti, kot če bi napisala, da iščeš eno pesem o tem, kako se imata dva rada Mi pa vseeno nekako "diši" na kakšnega ruskega pesnika - Lermontov je v svoji pesmi Jadro opisoval svoja občutja ob pogledu na jadro, ki ga premetava razburlkano morje, samo ne vem, če je kakšen galeb kje omenjen; morda bi celo znala biti kakšna Puškinova pesem ... Od naših pesnikov pa je o morskih motivih veliko pisal Miroslav Košuta ... Mah, težka bo, res.
|
|
|
|
RE: poezija-pozna kdo to pesem? 30.8.2008 14:09:38
|
|
|
|
Ta otročja
|
jaz poznam precej poezije: naj pa vsaj malo namigne, od kod mu je pesem znana: je prebiral knjige poezije, iz šole, iz radia, "verzi"...
|
|
RE: poezija-pozna kdo to pesem? 30.8.2008 15:01:09
|
|
|
|
eya
|
ja, saj vem, da bo težka, hvala ker se trudite Po moje smo jo brali v šoli, ker se je jaz tudi malo spomnim. Ne gre pa za Jadro.
|
|
RE: poezija-pozna kdo to pesem? 30.8.2008 22:20:14
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz bi rekla Vihar od Zupančiča. Ampak sta dve pesmi s tem naslovom, in ne mislim tiste, ki se začne "Živ ogenj so tvoje oči nocoj" ampak ta drugo.
|
|
RE: poezija-pozna kdo to pesem? 31.8.2008 7:10:49
|
|
|
|
mojčika
|
Lermontov je v svoji pesmi Jadro jaz sem tudi na to pomislila, a praviš, da ni
< Sporočilo je popravil mojčika -- 31.8.2008 7:11:42 >
|
|
RE: poezija-pozna kdo to pesem? 31.8.2008 17:18:02
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Jaz bi rekla Vihar od Zupančiča. Ampak sta dve pesmi s tem naslovom, in ne mislim tiste, ki se začne "Živ ogenj so tvoje oči nocoj" ampak ta drugo. A se jo da kje na netu prebrat? Sem že brskala, pa najdem samo tisto prvo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?