Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: podružnični vrtci na vasi 24.6.2009 21:38:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Menim, da sploh ni vazno kaksen okolis je. Ampak koliko so vzgojiteljice s srcem pri stvari. Ene zelo,druge malo manj...In tu se potem pac opazi razlika- Moje mnenje zgolj..........
|
|
|
|
RE: podružnični vrtci na vasi 25.6.2009 0:52:56
|
|
|
|
pelin
|
Mislim, da imaš prav Skamp...Saj to je to.Pri nas sem na splošno zadovoljna, vendar se mi zdi, da sta obe strokovni delavki nekako naveličani in kako bi rekla ,nekako melanholični... tudi, ko so kdaj kakšna srečanja s starši, je vse nekako enolično in dolgočasno...Kolegica pa pravi, da je pri njih na sporedu vedno kaj novega, zabavnega...mogoče zato, ker je tam mlajši kader, ki se mu "da še bolj delat", kot tistim, ki so že lep čas v vrtcu.. To je seveda le moje razmišljanje, ki ga pred svojim otrokom ne razpredam.Moj zaenkrat kar rad gre v vrtec, le tisti njegov stavek"v vrtcu je tak dolgčas.."zadnje čase prevečkrat slišim...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?